Hilton Nicosia: Πλήρης ανανέωση στο πεντάστερο ξενοδοχείο

Πλήρως ανανεωμένο και πιο όμορφο από ποτέ, το Hilton Nicosia υποδέχεται ένοικους και επισκέπτες στο πεντάστερο περιβάλλον του. Σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα όπου η απλότητα συναντάται με την πολυτέλεια και η οικειότητα δένει αρμονικά με την κομψότητα, ο πρωταγωνιστής της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα καλεί το κοινό να το επισκεφθεί και να απολαύσει μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Η αλλαγή είναι άμεσα εμφανής, με την αισθητική στο πλήρως μεταμορφωμένο λόμπι του ξενοδοχείου να αποπνέει αρχοντιά και αρμονία προβάλλοντας τη συνύπαρξη τού διαχρονικά κλασσικού με το μοντέρνο αρχιτεκτονικό design. Με τις χρυσές λεπτομέρειες και τους γήινους διακριτικούς χρωματισμούς να αναδεικνύουν τη δυναμική υπόσταση της νέας ταυτότητας του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα νιώσει άνετα και ευχάριστα, απολαμβάνοντας παράλληλα προσωπικές στιγμές σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον. Ένας ιδιαίτερα ελκυστικός χώρος για συναντήσεις, καφέ, ποτό ή γλυκό για όλες τις ώρες στην πρωτεύουσα.

Ακολουθώντας τα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Hilton δημιουργήθηκε επιπρόσθετα ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το Executive Lounge. Ιδανικό για τους ένοικους του ξενοδοχείου που επιθυμούν ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα με φαγητό και ποτό σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, το Executive Lounge εισάγει ουσιαστικά ένα concept που συναντάται κυρίως στον διεθνή χώρο.
 

Το εστιατόριο Olympia έχει τύχει πλήρους μεταμόρφωσης με νέο σχεδιασμό και επίπλωση, ενώ υιοθέτησε μια από τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση, το live cooking. Οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν και σερβίρουν σε πραγματικό χρόνο το πολυβραβευμένο πρόγευμά του, όπως και θεσπέσια γεύματα στους πολυτελείς μπουφέδες του εστιατορίου.

 

Το Mint Bar, με θέα την πισίνα και ένα περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς μέσα στο πράσινο, αποτελεί όαση στο κέντρο της Λευκωσίας και καλεί το κοινό να απολαύσει τα πιο ωραία πιάτα και cocktails.

 

Όλα τα δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου έχουν πλήρως ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί με βάση τις πιο πρόσφατες διεθνείς προδιαγραφές.

 

Η ολική μεταμόρφωση του ξενοδοχείου προήλθε μέσα από μια σοβαρή επένδυση και προσεκτικό σχεδιασμό, με το Hilton Nicosia να τοποθετείται οριστικά στην ελίτ του τομέα της φιλοξενίας.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food