Τα είπαν με Φαίδωνα για την τουριστική περιοχή οι ξενοδόχοι της Πάφου

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου. 

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022-2023. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου. 

Επιπρόσθετα, συνέχισε, με τον Δήμαρχο Πάφου συζήτησαν για το θέμα της πιο συνεχούς και εντατικής συντήρησης και βελτίωσης  των υφισταμένων χώρων της Κάτω Πάφου σε σχέση με την καθαριότητα, την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων , διότι , όπως είπε, και αυτά είναι εξίσου σημαντικά ως τα καινούργια σχέδια που έχει ο Δήμος για την πόλη.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάφου γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου