TourInvest Cyprus

Allea Group: Πολεοδομική άδεια για το έργο ορόσημο που θα περιλαμβάνει το Grand Hyatt

InBusinessNews  19/11/2021 14:07
Allea Group: Πολεοδομική άδεια για το έργο ορόσημο που θα περιλαμβάνει το Grand Hyatt
TourInvest Cyprus

Allea Group: Πολεοδομική άδεια για το έργο ορόσημο που θα περιλαμβάνει το Grand Hyatt

InBusinessNews  19/11/2021 14:07

Το Allea Group ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση της πολεοδομικής άδειας για το πολυαναμενόμενο έργο που θα περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol, στην πιο κοσμοπολίτικη παραλιακή πόλη του νησιού.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό, οικιστικό θέρετρο συνολικής έκτασης 10 εκταρίων, που θα αναπτυχθεί σε μια γραφική παραλία Γαλάζιας Σημαίας. Το θέρετρο θα αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα και ειδικά διαμορφωμένες επαύλεις εντός μιας περιφραγμένης κοινότητας. Οι κάτοικοι της κοινότητας θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μια πληθώρα πολυτελών ανέσεων ευεξίας και αναψυχής μέρος του Grand Hyatt Limassol.

Το καλοκαίρι του 2020, το Allea Group ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε συμφωνία με την Hyatt για τη λειτουργία του Grand Hyatt Limassol, το οποίο αποτελεί βασικό μέρος του επικείμενου έργου. Θα είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρου του οποίου τη διαχείριση θα αναλάβει η αλυσίδα ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας Hyatt. Το Grand Hyatt Limassol, ως ένας προορισμός εντός ενός προορισμού, θα διαθέτει 300 υπέροχα δωμάτια και μια ευρεία γκάμα παροχών ευεξίας για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όπως επίσης ποικίλες υπηρεσίες εστίασης υψηλής ποιότητας.
 

hyatt2

Η πρώτη κατασκευαστική φάση αναμένεται να ξεκινήσει το 2022, με την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει τόσο το πολυτελές ξενοδοχείο όσο και τα διαμερίσματα του οικιστικού θέρετρου. Από τον 8ο έως τον 24ο όροφο θα αναγερθούν τα διαμερίσματα με θέα 360 μοιρών στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και στα γύρω βουνά. Κατά τη δεύτερη φάση, θα κατασκευαστεί στο βόρειο μέρος του έργου η ιδιωτική κοινότητα με τις ειδικά διαμορφωμένες επαύλεις, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον που θα προσφέρει στους κατοίκους ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Με έμφαση στη βιωσιμότητα και τον σύγχρονο σχεδιασμό, μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων έχει επιλεγεί για την ανέγερση του θέρετρου. Οι γνωστοί SB Architects (ΗΠΑ) και οι εμβληματικοι σχεδιαστές εσωτερικού χώρου Rockwell Group (ΗΠΑ), ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν εις πέρας αυτό το ιδιαίτερο έργο, που θα καταστεί ο νέος πολυτελής hotspot της Κύπρου.

Ο ιδιοκτήτης του Allea Group, Sergey Korol, δήλωσε: «Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας και την άμεση έναρξη των εργασιών. Ως μια διεθνής επενδυτική εταιρεία που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, αναγνωρίζει τις τεράστιες δυνατότητες της Κύπρου, η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ένα παγκόσμιο και καινοτόμο επιχειρηματικό κόμβο με ένα ανερχόμενο προορισμό πολυτελείας. Επίσης, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχουμε στην επέκταση της Hyatt. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για όσους αναζητούν έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής σε ένα πολυτελές χώρο, που συνδυάζει ένα βιώσιμο σχεδιασμό και κορυφαίες υπηρεσίες 5 αστέρων». 

hyatt3

Σχετικά με το Allea Group
Ο όμιλος Allea Group ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, με ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην κεντρική και νότια Ευρώπη. Σκοπός του Allea Group είναι η δημιουργία διαχρονικών και αειφόρων αναπτυξιακών έργων, συνδυάζοντας τις γνώσεις εμπειρογνωμόνων του τομέα, καινοτόμες ιδέες επιφανών αρχιτεκτόνων και πρωτοποριακές λύσεις σχεδιαστών, με τις καλύτερες πρακτικές από κορυφαίους εργολάβους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε: www.alleagroup.com  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας