Ύψιστη τιμή και επιτυχία για την Hermes Airports

Η Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports Νατάσα Ιακωβίδου εξελέγη   πρόεδρος της Επιτροπής Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (ACI Europe).

Η θητεία της κ. Ιακωβίδου θα διαρκέσει μέχρι το 2023 και μέσω της θέσης της θα στηρίξει την περαιτέρω προώθηση βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ανάπτυξη της αεροδρομικής κοινότητας.

Οι στρατηγικές προτεραιότητες της Επιτροπής επικεντρώνονται στην προώθηση του ανθρώπινου δυναμικού ως στρατηγικό παράγοντα επιτυχίας, στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης μέσω της ανάπτυξης μιας δυνατής κοινότητας επαγγελματιών του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και στην επικοινωνία βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών στα μέλη της επιτροπής.

Το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης ίδρυσε την Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού το 2013, και σήμερα συμμετέχουν 80 ενεργά μέλη από 27 χώρες, με 41 εταιρείες διαχείρισης αεροδρομίων που αντιπροσωπεύουν 117 αεροδρόμια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Hermes Airports πρωτοπορεί στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέκτησε μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις όπως το βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ACI Europe, το πλατινένιο επίπεδο του Investors In People, τη χρυσή διάκριση του Ινστιτούτου MEECO κ.α.

Η εκλογή της Νατάσας Ιακωβίδου ως πρόεδρος της Επιτροπής αποτελεί το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και ενεργειών που γίνονται στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού, καθώς αποτελεί μια απ’ τις στρατηγικές προτεραιότητες τόσο της ίδιας ως επαγγελματία όσο και της Hermes Airports.

 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Ηλίας Κόκκινος: Επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις το Smoothie Factory, σύντομα στη Λάρνακα
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι προκλήσεις για τον τουρισμό και ο στόχος που θέτει το Υφυπουργείο Τουρισμού για το 2024
Roe and Bone: Το νέο concept που άνοιξε τις πόρτες του στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (pics)
Η Orthodoxou Aviation Ltd διορίστηκε γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Air India στην Κύπρο
Δυναμική παρουσία στο Βερολίνο για Αγία Νάπα και Πρωταρά
Αποκλειστική συνεργασία του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates με τη Visa