Misfit Union: Επανάσταση στην εστίαση και προετοιμασία γευμάτων

Εάν αναζητάτε γρήγορο και υγιεινό γεύμα, και δεν έχετε χρόνο για μαγείρεμα, μία κυπριακή εταιρεία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας. Η Misfit Union, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και φέρνει στο τραπέζι σας κάθε γεύση που επιθυμείτε.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Γρανάζι, έγινε η παρουσίαση της Misfit Union, μίας νέας, καινοτόμου επιχείρησης στον τομέα αγοράς, προετοιμασίας και κατανάλωσης καθημερινών γευμάτων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την προετοιμασία, το ψήσιμο και τη συσκευασία των πρώτων υλών, μειώνοντας στο ελάχιστο τον χρόνο μαγειρέματος. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών, μεταξύ των οποίων ψάρια, κρέατα, λαχανικά, φρούτα και σάλτσες.

Στη διάσκεψη, ο Γιάννης Τρύφων, Διευθυντής της Yellow Kitchen και εμπνευστής της Misfit Union, ανέφερε ότι η ιδέα αποτελεί έναν συνδυασμό υπηρεσιών supermarket και delivery και πως προέκυψε στη διάρκεια του lockdown. Ο ίδιος έψαχνε να βρει την ιδανική φόρμουλα ώστε να τρέφεται υγιεινά, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνει πολύ χρόνο στο μαγείρεμα.

Στα γεύματα χρησιμοποιούνται κατά βάση κυπριακά υλικά εξασφαλίζοντας χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα, ενώ οι συσκευασίες διαθέτουν QR code που δίνει στους πελάτες πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία των γευμάτων και τον τρόπο παραγωγής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέθοδος προετοιμασίας των υλικών, περιορίζει την παραγωγή αποβλήτων.

Οι παρευρισκόμενοι στη διάσκεψη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live cooking και να γευτούν εδέσματα (finger food) και ροφήματα, παραγωγής της εταιρείας. 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες