Υποτροφίες από Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Τρεις υποτροφίες συνολικού ύψους €30.000 απένειμαν ο όμιλος Thanos Hotels & Resorts και το Round Table 7 Πάφου, σε αριστούχους απόφοιτους από την επαρχία Πάφου, για συνέχιση των σπουδών τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού.

Οι υποτροφίες διατέθηκαν στο πλαίσιο εξειδικευμένου προγράμματος,  το οποίο υλοποιείται επί σειρά ετών και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές που το επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα, την αριστεία.

Σε τελετή που διοργανώθηκε τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, εκπρόσωποι των δύο χορηγών απένειμαν τις υποτροφίες στους αριστούχους, επαινώντας τους παράλληλα, για την αφοσίωση που επιδεικνύουν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν ενώ μετέφεραν τις καλύτερες ευχές τους για καλή σταδιοδρομία.

Την πρώτη υποτροφία παρέλαβε η Ιωάννα Ιωαννίδου, 22 ετών από την Κισσόνεργα Πάφου, η οποία αποφοίτησε με Άριστα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων και θα συνεχίσει τις σπουδές της με το μεταπτυχιακό MPhil στον κλάδο Strategy, Marketing and Operations στο University of Cambridge του Λονδίνου. Η δεύτερη υποτροφία απονεμήθηκε στον 23χρονο Σάββα Τζαβέλλα, ο οποίος κατάγεται από την Πάφο και αποφοίτησε με Άριστα από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης με πτυχίο Βιολογίας. Ο αριστούχος φοιτητής θα συνεχίσει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό Molecular and Cellular Life στο πανεπιστήμιο Utrecht στην Ολλανδία. Την τρίτη υποτροφία εξασφάλισε ο Χαράλαμπος Παπαονησιφόρου, επίσης 23 ετών από την Πάφο, ο οποίος αποφοίτησε με Άριστα από το University of Surrey με πτυχίο στον κλάδο Biomedical Science και θα συνεχίσει τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό Neuroscience στο King’s College London.

Σταθερή συνοδοιπόρος και υποστηρικτής του προγράμματος υποτροφιών παραμένει η Ελληνική Τράπεζα, η οποία αγκάλιασε την πρωτοβουλία που διασφαλίζει τη συνέχιση της ακαδημαϊκής πορείας των φοιτητών και συμβάλλει στο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. 

Δειτε Επισης

Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030
Κώστας Κουμής: Ο βασικός στόχος της κυβέρνησης για τον τουρισμό-Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας