Σημαντικός αριθμός νεαρών Βρετανών τουριστών επιστρέφει στην Αγία Νάπα

Τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Αγίας Νάπας και Ηνωμένου Βασιλείου, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου και ο εκτελών χρέη Υπάτου Αρμοστή της Βρετανίας Ben Rawlings.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συνεργασίας του Δήμου με την Υπάτη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας, ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου υποδέχθηκε πρόσφατα, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, τον εκτελούντα χρέη Υπάτου Αρμοστή, Ben Rawlings».

Προστίθεται ότι «επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό, ιδιαίτερα όσον αφορά τις αφίξεις της νεολαίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διαπιστώθηκε ότι σημαντικός αριθμός νεαρών Βρετανών τουριστών επιστρέφει στην Αγία Νάπα. Ακόμα έγινε εκτενής αναφορά στην υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μεγάλη Βρετανία και στην Κύπρο, με τα κρούσματα του κορωνοϊού».

Ο κ. Rawlings «ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για τη σημαντική μείωση των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι το οποίο δίνει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση στην τουριστική βιομηχανία το επόμενο διάστημα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφάλειας με τον Χρήστο Ζαννέττου να ενημερώνει για τις ενέργειες του Δήμου όσον αφορά την επιπρόσθετη αστυνόμευση στο Δήμο».

Ο εκτελών χρέη Υπάτου Αρμοστή εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός αυτό, αφού όπως είπε «θα συμβάλει τα μέγιστα στο να καταστεί η Αγία Νάπα ένα πιο ασφαλές μέρος για τους Βρετανούς τουρίστες», σημειώνοντας παράλληλα ότι «η Υπάτη Αρμοστεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση  στην ασφάλεια των υπηκόων της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Ben Rawlings εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη πρόσφατη δημιουργία του Υποβρύχιου Μουσείου Γλυπτικής «MUSAN» από τον γνωστό Βρετανό καλλιτέχνη Jason deCaires Taylor. Το Μουσείο αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι η Αγία Νάπα αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, προσφέροντας ποιότητα ζωής και εμπειρίες τόσο στους δημότες όσο και στους επισκέπτες της».

Οι κ. Ζαννέττου και Rawlings συμφώνησαν όπως συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ της Αγίας Νάπας και της Υπάτης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, «αφού τους συνδέουν κοινά θέματα» με στόχο το όφελος μεταξύ των δύο πλευρών.

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση παρακάθησε επίσης, ο εκτελών χρέη Αναπληρωτή Υπάτου Αρμοστή Sam Adamson.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024