Τρέχει ο εμβολιασμός των ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσω των κινητών μονάδων

Με αυξανόμενο ενδιαφέρον συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Πάφο μέσω των κινητών μονάδων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα κινητή μονάδα εμβολιασμού λειτουργεί σε έξι ξενοδοχειακές μονάδες στην Πάφο όπου θα εμβολιαστούν συνολικά 84 ξενοδοχοϋπάλληλοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΚΥΠΕ) πως σήμερα θα εμβολιαστούν στην Πάφο συνολικά 84 ξενοδοχοϋπάλληλοι έξι ξενοδοχείων, εκ των οποίων 36 ξενοδοχοϋπάλληλοι των ξενοδοχείων Almyra, Anabelle και Aloe, 18 ξενοδοχοϋπάλληλοι του ξενοδοχείου Alexander the Great, καθώς και άλλοι 30 ξενοδοχοϋπάλληλοι των ξενοδοχείων Louis Ledra και Ιmperial που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Επεσήμανε επίσης πως μεσοβδόμαδα εμβολιάστηκαν ήδη τριάντα ξενοδοχοϋπάλληλοι στο ξενοδοχείο Anassa, στην Πόλη Χρυσοχούς. 

Είπε ακόμη πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο Aphrodite Hills, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. «Εάν λάβουμε υπόψη την αυξητική τάση που καταγράφει ο αριθμός κρουσμάτων στην Κύπρο η ανάγκη για εμβολιασμό γίνεται ακόμη πιο επιτακτική» συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, ο κ. Μιχαηλίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αρκετά άτομα που εργοδοτούνται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πρωτοβουλία για την κινητή μονάδα εμβολιασμού στις ξενοδοχειακές μονάδες.

«Είναι σημαντικό να μειώνουμε τον αριθμό των κρουσμάτων και ο μόνος τρόπος είναι με τον εμβολιασμό» είπε. Στόχος μας, σημείωσε, είναι «να δοθεί ένα μήνυμα στους τουρίστες πως τα ξενοδοχεία μας είναι ασφαλισμένα και θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα».

Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι ο κόσμος θα εμβολιαστεί. Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων από κινητές μονάδες θα συνεχιστούν στον Πρωταρά, στην Αγία Νάπα, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα.

Δειτε Επισης

Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»