Έκπτωση 10% στις πτήσεις Κύπρου-Μάλτα της Emirates

Η Emirates ανακοινώνει μια αποκλειστική προσφορά για όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Μάλτας και Λάρνακας κατά την πτήση προς το Ντουμπάι. Όσοι πετούν με την Emirates από τη Μάλτα προς την Κύπρο και το αντίστροφο αυτό το καλοκαίρι, θα επωφεληθούν από έκπτωση 10% στον ναύλο τους, για δύο ή περισσότερους πελάτες (έως εννέα).

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Λάρνακα έως τις 14 Ιουλίου 2021 σε οποιαδήποτε κατηγορία καμπίνας, για ταξίδια από τις 14 Ιουλίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2021. Ισχύει για δύο έως εννέα άτομα που ταξιδεύουν μαζί. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η Emirates θα αρχίσει εκ νέου τις τρεις εβδομαδιαίες υπηρεσίες στη Μάλτα μέσω Λάρνακας από τις 14 Ιουλίου 2021.

Ο Διευθυντής της Emirates για την Κύπρο Khalid al Zarooni είπε: «Η επιλογή της κορυφαίας πολυτελούς αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ, καθώς οι επιβάτες θα εξοικονομήσουν χρήματα στις πτήσεις τους. Τόσο η Μάλτα όσο και το Ντουμπάι είναι ολοένα και πιο δημοφιλείς προορισμοί για Κύπριους πελάτες και χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτήν την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι.»

Η Emirates παραμένει επικεντρωμένη στη λήψη διαφόρων μέτρων για να διευκολύνει τα ταξίδια και υπήρξε ηγέτης στην εισαγωγή πρωτοβουλιών σε συνεργασία με υγειονομικές αρχές και οργανισμούς για την προστασία της υγείας των πελατών και τη διασφάλιση της ασφάλειάς τους. Η Emirates εισήγαγε μέτρα στο έδαφος σε όλα τα σημεία επαφής και στο αεροσκάφος για να παρέχει στους επιβάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία για να διευκολύνει το ταξίδι των πελατών μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Γνωρίζοντας ότι η ασφάλεια και η ευημερία τους προστατεύονται, οι πελάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και γκουρμέ γεύματα εμπνευσμένα από την περιοχή.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής περιόδου. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε σε περαιτέρω πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρές και ευέλικτές πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας τους πιστούς πελάτες να διατηρήσουν την κατάσταση των μιλίων και της βαθμίδας τους.

Καθώς περισσότεροι διεθνείς προορισμοί αρχίζουν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς εισόδου τους, η Emirates επεκτείνει τις υπηρεσίες της για να παρέχει περισσότερες επιλογές και ευκολία σε πελάτες που μπορούν τώρα να σχεδιάσουν ταξίδια σε μια αυξανόμενη λίστα χωρών στο δίκτυο της Emirates.

Η Emirates θα εκτελεί πλέον περισσότερες από 280 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Ιούλιο από το Ντουμπάι προς πόλεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλες δημοφιλείς αποδράσεις, για ταξιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν τις πολυαναμενόμενες περιπέτειες και εμπειρίες τους αυτό το καλοκαίρι χωρίς την ταλαιπωρία, κόστος ή άγχος της καραντίνας. Οι ναύλοι προς Ντουμπάι στην Οικονομική Θέση ξεκινούν από 519 EUR.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι επισκεφθείτε: www.emirates.com/flytoDubai.

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food