DER Touristik: Ο κορυφαίος tour operator της Γερμανίας στο 43ο Συνέδριο ΠΑΣΥΞΕ

Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που έφερε ο Covid-19 μπορεί να υποχωρεί. Οι επιπτώσεις της ωστόσο αναμένεται να διατηρηθούν τα επόμενα χρόνια. Καθίσταται πλέον σαφές ότι η στρατηγική του ξενοδοχειακού τομέα για τη σεζόν του 2021, σχεδιάζεται εν μέσω αστάθειας και με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία: Με προσεκτικά βήματα, επιλεγμένες κινήσεις, συγκεκριμένους στόχους και προβλέψεις για κάθε ενδεχόμενο.

Για το πώς διαμορφώνεται η τουριστική αγορά και πώς εντάσσεται το κυπριακό τουριστικό προϊόν στα δικά τους πλάνα για το 2021 και το 2022, αναμένεται να συζητήσουν εκπρόσωποι κορυφαίων tour operators oι οποίοι έρχονται στην Κύπρο για να συμμετέχουν στο 43ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο & Έκθεση που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) σε συνεργασία με την ΙΜΗ στις 29 Ιουνίου 2021.

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναμένεται να συμμετέχει ο Ingo Burmester, CEO του DER Touristik Central Europe εκ των κορυφαίων tour operators στην Γερμανία.

Who is Who
Ο Ingo Burmester από τον Απρίλιο του 2019 είναι υπεύθυνος για το σύνολο των πωλήσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ταξιδιωτικών πρακτόρων στο DER Touristik Group στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Είναι επίσης μέλος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου που διαθέτει σήμερα επιχειρηματικές μονάδες σε 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Αρχικά σπούδασε Χημεία και Οικονομία, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μηχανολογία με διδακτορικό δίπλωμα το 1997. Η πρώτη του επαγγελματική θέση ήταν στο Κέντρο λέιζερ στο Ανόβερο (LZH), όπου εργάστηκε ως σύμβουλος με έμφαση στην εφοδιαστική για την ATKearney.

Το 2000 ξεκίνησε την καριέρα του στον τουρισμό ως διευθυντής του Ομίλου TUI. Από το 2011, ο Ingo Burmester ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Robinson Club GmbH για έξι χρόνια. Μετακόμισε στην Thomas Cook το 2017. Εκεί ήταν αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Hotels & Resorts, προτού διοριστεί Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook UK & Ireland το 2018.

Ο Όμιλος
Στο DER Touristik Germany περιλαμβάνονται ο ταξιδιωτικός πράκτορας Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meier’s world travel και Travelix. Προσφέρει πακέτα διακοπών και οργανωμένες εκδρομές σε 179 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως διακοπές στην παραλία, οικογενειακές διακοπές, εκδρομές στην πόλη, εκδρομές στο ποτάμι, κρουαζιέρες στον ωκεανό, εκδρομές σε αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Το DER Touristik Deutschland είναι μέλος του DER Touristik Group.Το DER Touristik Group έχει  8,4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως, δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και απασχολεί περίπου 10.100 άτομα. Το 2019, το τμήμα ταξιδιών του Ομίλου REWE δημιούργησε πωλήσεις 6,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το 43ο Ξενοδοχειακό Συνέδριο & Έκθεση διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) σε συνεργασία με την ΙΜΗ στις 29 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

 

Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Υπό την αιγίδα: Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυπριακή Δημοκρατία

Συντονιστής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: PwC Cyprus

Αργυρός Χορηγός: Swissport

Χορηγοί: City of Dreams Mediterranean, Cyta Business, Eurobank Cyprus, Knauf

Χορηγός Airline: Aegean Airlines

Επίσημος Χορηγός Γεύματος: HERMES Airports

Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH -Tηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο