Zela Jet: Προσιτή πολυτέλεια από 1η Ιουλίου στις ιδιωτικές πτήσεις

Μια νέα σελίδα στον κόσμο των executive πτήσεων, ανοίγει στην καρδιά του καλοκαιριού η Zela Jet, μετατρέποντας τα ιδιωτικά ταξίδια σε προσιτή πολυτέλεια. Από την 1η Ιουλίου, οργανώνει private πτήσεις σε ελληνικά νησιά, εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Η Zela Jet υιοθετεί μια value for money προσέγγιση στα ιδιωτικά ταξίδια και σε συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες ιδιωτικών πτήσεων που διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, πετά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας Zela Jet, τα πιο περιζήτητα δρομολόγια για τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τα διασημότερα Ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, η Κρήτη, η Πάρος, η Ρόδος και η Πάτμος. Άλλοι αγαπημένοι προορισμοί είναι το Μιλάνο, η Ίμπιζα, η Βαρκελώνη, η Νίκαια, αλλά και πολλές άλλες Μεσογειακές πόλεις.

Η Zela Jet θέτει ως προτεραιότητα της, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων προς στους ταξιδιώτες και εγγυάται πως κάθε πτήση βασίζεται στα υψηλότερα αεροπορικά πρότυπα και πρωτόκολλα υγιεινής, διασφαλίζοντας συγχρόνως άνεση και διακριτικότητα.

Την ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία συμπληρώνουν οι υπηρεσίες μεταφοράς των επιβατών, από και προς αεροδρόμια ή ελικοδρόμια, με συμβατικά αυτοκίνητα, VIP λιμουζίνες και mini-van.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επιχειρηματίας, λόγω της πανδημίας του COVID -19, η Zela Jet προσφέρει λύσεις και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους, απολαμβάνοντας την ευελιξία των ιδιωτικών πτήσεων.

Δειτε Επισης

Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας