Foodlovers’ Inspirations: Μια καινοτόμος ηλεκτρονική έκδοση για τους λάτρεις του καλού φαγητού

Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver σε συνεργασία με την εταιρεία Not So Big Fish Productions και την My Creative ideas δημιούργησαν το καινοτόμο ηλεκτρονικό περιοδικό FoodloversInspirations, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις του καλού φαγητού να απολαύσουν ένα virtual ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων.

 

 

 

Οι αναγνώστες μπορούν να «ανοίξουν» το ηλεκτρονικό περιοδικό στο κινητό τους τηλέφωνο και να πλοηγήσουν με ευκολία στις σελίδες του. Λαχταριστά πιάτα αποτυπώνονται μέσα από φωτογραφίες υψηλής αισθητικής και εντυπωσιακό food styling και πολλές νόστιμες συνταγές παρουσιάζονται με τρόπο ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να τις εκτελέσει με άνεση και επιτυχία. Επιπλέον δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφική αξία της κάθε συνταγής καθώς και προτάσεις για το κρασί που μπορεί να συνοδεύει το κάθε πιάτο. Tα Foodsaver φρόντισαν ακόμη να προσφέρουν  στους αναγνώστες του Foodlovers’ Inspirations λίστα ψωνίσματος με τις πρώτες ύλες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τις συνταγές.

 

 
Με έναν εξαιρετικά έξυπνο και πολύ δημιουργικό τρόπο, η Not So Big Fish / My Creative ideas κατάφεραν  να συνδυάσουν  το στρατηγικό management και την ιδέα της ηλεκτρονικής έκδοσης για να σχεδιαστεί το πρωτοποριακό αυτό περιοδικό.

 

 

 

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η εταιρεία IPH και τα καταστήματα Foodsaver θα αναδεικνύουν σε  τακτά  χρονικά διαστήματα μια καινούργια θεματολογία με προϊόντα  από τα  Foodsaver μέσα από νέες  ηλεκτρονικές εκδόσεις  όπου και θα  φτάνουν  στα χέρια των καταναλωτών γρήγορα για την καλύτερη και πιο οργανωμένη αγοραστική εμπειρία μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση.
 

 

 

Επισκεφτείτε το περιοδικό εδώ:  foodsaver-emagazine.com για να ζήσετε και εσείς μια εντυπωσιακή διαδρομή με νόστιμες συνταγές και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Για περισσοτερες πληροφορίες: 99420208 

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα