Powered by

QuikMealz: Ιστοσελίδα μαγειρικής από μαθητές του ISOP

Μια καινοτόμο επιχείρηση που κάνει πιο εύκολο το μαγείρεμα δημιούργησαν οι μαθητές του The International School of Paphos (ISOP) στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση του Junior Achievement (JA), το οποίο επιδιώκει να καλλιεργήσει μια νέα γενιά επιχειρηματικών, καινοτόμων και πολιτικά σκεπτόμενων ταλέντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οκτώ μαθητές του ΙSOP δημιούργησαν την επιχείρηση QuikMealz, η οποία παρέχει ψηφιακές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το μαγείρεμα με βάση τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, όπως η υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή, η καινοτομία, η καλή υγεία και ευημερία.

Όπως αναφέρεται η QuikMealz, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο μαγειρικής. Οι χρήστες μέσα από τη λειτουργία Recipe Generator στον ιστότοπο της επιχείρησης, μπορούν να εισάγουν τα συστατικά της επιθυμίας τους και μέσω της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης που διαθέτει ο ιστότοπος, να ενημερωθούν για συνταγές απόλυτα συνυφασμένες με τις ανάγκες τους. Οι υπηρεσίες της Quik Mealz είναι προσβάσιμες μέσω του ιστότοπου www.QuikMealz.com καθώς και μέσω εφαρμογής για κινητά με λογισμικό Android και πολύ σύντομα με iOS.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Μ. Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΧΑΚ και στην οικονομία η πρόθεση εισαγωγής μετοχών της Eurobank στο Χρηματιστήριο
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Αν. Ορθοδόξου: Οι εργαζόμενοι από τρίτες χώρες και η ανάγκη περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών απασχόλησης
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Ανέκαμψαν οι εγγραφές σαλούν αυτοκινήτων-Τα brands με τις περισσότερες σε καινούργια και μεταχειρισμένα
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)