TourInvest Cyprus

Wizz Air: Προσθέτει 3 νέους προορισμούς από τη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου  28/01/2021 13:07
Wizz Air: Προσθέτει 3 νέους προορισμούς από τη Λάρνακα
TourInvest Cyprus

Wizz Air: Προσθέτει 3 νέους προορισμούς από τη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου  28/01/2021 13:07

Η Wizz Air ανακοίνωσε την προσθήκη τριών νέων προορισμών από και προς τη Λάρνακα, το Όσλο, το Τελ Αβίβ και το Χάρκοβο  αλλά και την επαναφορά του 3ου αεροσκάφους στη βάση της Λάρνακας. Επιπρόσθετα απ’ τους νέους προορισμούς, η Wizz  Air θα αυξήσει και τη συχνότητα του δρομολογίου Λάρνακα-Βρότσλαβ. Τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από EUR 19.99**, για  το πτητικό πρόγραμμα από τις 30 Μαρτίου 2021.

Μετά από τις προκλήσεις του 2020 όπου οι ταξιδιωτικές ευκαιρίες ήταν περιορισμένες λόγω της πανδημίας του COVID-19, η ανακοίνωση αυτών των πολυαναμενόμενων δρομολογίων αποκτά διαφορετική βαρύτητα. Η σημερινή ανακοίνωση θα ανοίξει την πόρτα σε τουρίστες για να περάσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Κύπρο συνεισφέροντας έτσι στην οικονομία και ενισχύοντας την τουριστική ανάκαμψη. Παράλληλα,  και οι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτούς τους υπέροχους προορισμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Wargaming Κύπρου

APS: Πουλά πολυτελές αρχοντικό στα Λατσιά (photos)

Μέχρι το καλοκαίρι η αερογραμμή θα έχει τρία μοντέρνα αεροσκάφη Airbus A320 και A321 στη βάση της Λάρνακας. Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην Κύπρο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και χαμηλά ναύλα για τους επιβάτες.

“Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση για τα ταξίδια είναι τώρα αυξημένη περισσότερο παρά ποτέ. Για να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη των επιβατών, προσφέρουμε με μεγάλη χαρά νέα δρομολόγια που θα στηρίξουν  ουσιαστικά τον Τουρισμό και την οικονομία της Κύπρου. Προσφέρουμε ευελιξία στους επιβάτες μας και παρέχουμε επιλογές που εγγυώνται ότι είναι δυνατές οι αλλαγές στις κρατήσεις τους εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και έως 3 ώρες πριν από την πτήση. Με τα ενισχυμένα μέτρα υγειονομικής προστασίας που προσφέρουμε, καλωσορίζουμε τους επιβάτες στον υπερσύγχρονο στόλο μας και τους καλούμε να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της WIZZ κατά τη διάρκεια της πτήσης", δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air Group, Andras Rado.

 Με την προσθήκη  του ναύλου WIZZ Flex στην κράτηση τους,  οι επιβάτες έχουν την ευχέρεια σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα πτήσεων ή εάν επιθυμούν  οι ίδιοι να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους, ή/και τον προορισμό, να το πράξουν σε  οποιασδήποτε πτήση της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία , επιδιώκουμε να προσφέρουμε σιγουριά και ευκολία  στους πελάτες μας σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WIZZ AIR ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Δρομολόγιο

Συχνότητα

Ημερομηνία Έναρξης

Ναύλα από **

ΛάρνακαΤελ Αβίβ

Τρίτη, Σάββατο

Τρίτη, Πέμπτη

Σάββατο από 6 Μαΐου

30 Μαρτίου 2021

29.99 EUR

ΛάρνακαΧάρκοβο 

Τετάρτη, Κυριακή

2 Μαΐου 2021

19.99 EUR

Λάρνακα –  Όσλο

Τρίτη, Σάββατο

15 Μαΐου 2021

29.99 EUR

* Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Wizz Air ήταν οι χαμηλότερες μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών το FY2019 (57,2 gr / km / επιβάτη).

** Τιμή μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία τσάντα μεταφοράς (μέγιστο: 40x30x20cm). Tροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο wizzair.com και στην εφαρμογή WIZZ για κινητά. Ο αριθμός θέσεων σε αναγραφόμενες τιμές είναι περιορισμένος.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας