Να βρεθούν λύσεις για τις γαμήλιες εκδηλώσεις

Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και βεβιασμένων συμπερασμάτων o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εκδηλώσεων (ΠΑΣΥΕΠΕΚ) – μέλος της ΟΕΒ ενημερώνει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους εντός του 2021, ότι είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας με σκοπό την εξεύρεση λύσης για ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση όλων των γαμήλιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί. 

Ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ απέστειλε πολυσέλιδη επιστολή/υπόμνημα προς τον Υπουργό Υγείας και αναμένει πως το συντομότερο δυνατό θα κληθεί σε συνάντηση για διεξοδική συζήτηση του όλου θέματος. Ακολούθως θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας και τις οποιεσδήποτε πρόσθετες ενέργειες του ΠΑΣΥΕΠΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τη δημόσια υγεία, και ακολούθως την ψυχολογική κατάσταση των ζευγαριών που έχουν ταλαιπωρηθεί και που στερούνται της χαράς της προετοιμασίας του γάμου τους αλλά και την οικονομική καταστροφή στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των εκδηλώσεων, διευκρινίζεται πως η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με το Υπουργείο Υγείας έχει σαν μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση του κλάδου την 1η Απριλίου 2021.

Τα μέτρα ασφάλειας και υγείας από την πανδημία θα υποβληθούν από τον ΠΑΣΥΕΠΕΚ σε αναλυτικό πρωτόκολλο λειτουργίας, κατόπιν συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας και είναι καθοριστικά για την υγειονομική προστασία αλλά και την έναρξη των εκδηλώσεων χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς για τη διοργάνωση μιας πετυχημένης γαμήλιας εκδήλωσης όπως την ονειρεύεται ο κάθε νιόπαντρος.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ εκφράζει την ευαρέσκεια του για την λειτουργία των ειδικών σχεδίων στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων και ευελπιστεί πως τα σχέδια αυτά θα συνεχίσουν να είναι σε ισχύει μέχρι να επανέλθουν οι επιχειρήσεις του κλάδου σε πλήρη λειτουργία.

Δειτε Επισης

Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»