Γιώργος και Παντελής Λεπτός διαδέχονται τον Μιχαλάκη Λεπτό

Διευθύνων Σύμβουλος της Pandora Investments, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεπτός μετά από έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε διά ηλεκτρονικών μέσων αμφίδρομης οπτικοακουστικής σύνδεσης. Περαιτέρω και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο ΧΑΚ, ο Παντελής Λεπτός διορίστηκε ομόφωνα σύμβουλος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. 

Παράλληλα, η Leptos Calypso Hotels σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της, η οποία πραγματοποιήθηκε διά αμφίδρομης τηλεφωνικής σύνδεσης, αποφάσισε ομόφωνα τον διορισμό του Συμβούλου Παντελή Λεπτού ως Διευθύνοντα Συμβούλου της, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού και του Συμβούλου Γιώργου Λεπτού ως αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.
 
Ο Παντελής Λεπτός
Ο Παντελής Μ. Λεπτός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου του 1964. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στο International Finance, Trade and Shipping από το City University. Είναι διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου Εταιριών Leptos, ένος από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ιδιωτικούς Ομίλους στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και Αναπληρωτής Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας "Leptos Calypso Hotels Ltd". Είναι, επίσης, Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Ο Παντελής Λεπτός υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Πάφου και πρώην Ταμίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της FIABCI Κύπρου. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και Επίτιμος Πρόξενος για την Τζαμάικα στην Κύπρο. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους