Powered by

Γιώργος και Παντελής Λεπτός διαδέχονται τον Μιχαλάκη Λεπτό

Διευθύνων Σύμβουλος της Pandora Investments, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεπτός μετά από έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε διά ηλεκτρονικών μέσων αμφίδρομης οπτικοακουστικής σύνδεσης. Περαιτέρω και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο ΧΑΚ, ο Παντελής Λεπτός διορίστηκε ομόφωνα σύμβουλος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. 

Παράλληλα, η Leptos Calypso Hotels σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της, η οποία πραγματοποιήθηκε διά αμφίδρομης τηλεφωνικής σύνδεσης, αποφάσισε ομόφωνα τον διορισμό του Συμβούλου Παντελή Λεπτού ως Διευθύνοντα Συμβούλου της, στη θέση του αποβιώσαντος τέως Μιχαλάκη Λεπτού και του Συμβούλου Γιώργου Λεπτού ως αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.
 
Ο Παντελής Λεπτός
Ο Παντελής Μ. Λεπτός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου του 1964. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στο International Finance, Trade and Shipping από το City University. Είναι διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου Εταιριών Leptos, ένος από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ιδιωτικούς Ομίλους στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και Αναπληρωτής Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας "Leptos Calypso Hotels Ltd". Είναι, επίσης, Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Ο Παντελής Λεπτός υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων Πάφου και πρώην Ταμίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της FIABCI Κύπρου. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και Επίτιμος Πρόξενος για την Τζαμάικα στην Κύπρο. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων.

 

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της