Συνδεθείτε ξανά με τον κόσμο το 2021 με τους ειδικούς ναύλους της Emirates

Η Emirates ξεκινά την πολυαναμενόμενη παγκόσμια προσφορά της για να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επανασυνδεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους ή να εξερευνήσουν νέους προορισμούς το νέο έτος. Με ελκυστικές προσφορές, οι πελάτες της Emirates μπορούν να αντισταθμίσουν τον χαμένο χρόνο το 2021.

Οι τιμές για την all-inclusive Οικονομική Θέση από την Κύπρο ξεκινούν από €509 προς Ντουμπάι, €709 προς Άπω Ανατολή και €759 προς Αφρική και για κρατήσεις στην Διακεκριμένη Θέση οι τιμές ξεκινούν από €2,049  προς Ντουμπάι, €2,229  προς Άπω Ανατολή και €2,269 προς Αφρική. https://www.emirates.com/cy/greek/ 

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μεταξύ 04 και 18 Ιανουαρίου, για ταξίδια μεταξύ 11 Ιανουαρίου και  15 Ιουνίου . Οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με σιγουριά με τις ευέλικτες επιλογές κράτησης της αεροπορικής εταιρείας και την ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης COVID-19 με κάθε πτήση.

Η Emirates Skywards, το πρόγραμμα ανταμοιβής της Emirates και του flydubai, διασφαλίζει επίσης ότι τα μέλη θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ταξίδια τους με ειδικές τιμές Cash+Miles. Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από 3 έως 20  Ιανουαρίου 2021 για ταξίδια μεταξύ 3  Ιανουαρίου και 15 Ιουνίου 2021, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια ειδική προσφορά ανταλλαγής, όπου 2.000 Skywards Miles ισοδυναμούν με 20 USD για πτήσεις στην Οικονομική Θέση και 2.000 Skywards Miles ισοδυναμεί με 40 USD για πτήσεις στην Πρώτη και Διακεκριμένη Θέση. Χωρίς ελάχιστο αριθμό Miles που χρειάζονται, τα μέλη του Skywards μπορούν να πληρώσουν μέρος του κόστους του εισιτηρίου τους με μόλις 1 μίλι.

Η Emirates προσφέρει εξαιρετική αξία μέσω κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων σε κάθε κατηγορία ταξιδιού. Οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας κατ 'απαίτηση στο βραβευμένο σύστημα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, ice, καθώς και γεύματα πολλαπλών πιάτων εμπνευσμένα από την περιοχή και δωρεάν ποτά σε κάθε τάξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και μιας πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.emirates.com.

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates έως τις 30 Ιουνίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ταξιδέψτε με αυτοπεποίθηση: Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά με την πρώτη ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων και την κάλυψη COVID-19 της αεροπορικής εταιρείας. Αυτή η κάλυψη προσφέρεται από την Emirates σε όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν την ή από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χωρίς επιπρόσθετο κόστος στους πελάτες. Εκτός από την ιατρική κάλυψη COVID-19, αυτή η τελευταία προσφορά της Emirates περιέχει επίσης προβλέψεις για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά αθλήματα, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπές στο ταξίδι λόγω απροσδόκητου κλεισίματος χώρου, ταξιδιωτικές συστάσεις ή συμβουλές, παρόμοιες με άλλες προϊόντα ασφάλισης πολλαπλών κινδύνων. Ισχύουν ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις. Λεπτομέρειες πολιτικής και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι