Για πάνω από 20 χρόνια τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks σηματοδοτούν την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Από το 1997 τα Starbucks καλωσορίζουν την εορταστική περίοδο με ένα ιδιαίτερο κόκκινο ποτήρι, σήμα κατατεθέν του πνεύματος των Χριστουγέννων. Για περισσότερο από 20 χρόνια τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks έχουν ταυτιστεί με την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks έκαναν την εμφάνισή τους στα καταστήματα το 1997. Το πρώτο ποτήρι που κυκλοφόρησε, ουσιαστικά δεν ήταν κόκκινο - τουλάχιστον όχι το γιορτινό κόκκινο για το οποίο έγιναν γνωστά στη συνέχεια τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks. Ήταν πιο κοντά στο ματζέντα, και τα ποτήρια ήρθαν επίσης σε τρία ακόμη χρώματα, τα χρώματα του ζαφειριού, του σμαραγδιού και του αμέθυστου. Δυστυχώς λόγω ενός σεισμού που έγινε το 2001, τα ηλεκτρονικά σχέδια του πρώτου ποτηριού χάθηκαν. To εορταστικό, κόκκινο χρώμα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1999. Ήταν ένα χαρούμενο χρώμα που είχε μεγάλη απήχηση στους πελάτες.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks έγιναν έμβλημα των γιορτών, με γιορτινές σκηνές και σχέδια που αντανακλούν τη χαρά της εποχής. Αυτή η απόχρωση του κόκκινου έγινε το θεμέλιο για τα ποτήρια, ο καμβάς για κάθε δημιουργία που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα του χρόνου. Με τα χρόνια, τα σχέδια διαμορφώνονταν αναλόγως, με μοντέρνα designs, έντονα χρώματα και ιδιαίτερη τεχνοτροπία, μέχρι νοσταλγικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μοτίβα με γκι και στολίδια.

Η αναμονή για την άφιξη των κόκκινων ποτηριών και την αποκάλυψη του διαφορετικού σχεδίου κάθε χρονιά αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το σχέδιο κάθε χρονιάς έχει τα δικά του σύμβολα που αντικατοπτρίζουν τη δική του μοναδική ιστορία. Το φετινό σχεδιαστικό του κόκκινου ποτηριού θυμίζει ένα ζεστό εορταστικό πουλόβερ που θα ζεστάνει τόσο τα χέρια σας, όσο και την καρδιά σας.
 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ