20 χρόνια Emirates Skywards

Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα εταιρικής αφοσίωσης της Emirates και του flydubai, σηματοδότησε 20 χρόνια αριστείας, καινοτομίας και απαράμιλλης ανταμοιβής. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες - το πρόγραμμα πίστης συνέχισε να αυξάνει τη βάση των μελών του προσφέροντας αξία και πλούσιες, εξατομικευμένες εμπειρίες στα μέλη του σε όλο τον κόσμο.
 
Το πρόγραμμα επενδύει συνεχώς για να διαφοροποιήσει τις συνεργασίες του με το εμπορικό σήμα και να χρησιμοποιήσει καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία, έτσι ώστε να προσφέρει στα μέλη του σε όλο τον κόσμο με περισσότερους τρόπους να κερδίζουν και να απολαμβάνουν ανταμοιβές, βολικά και μέσω νέων σημείων επαφής.
 
Από ένα εκατομμύριο μέλη το 2005, σε 27 εκατομμύρια μέλη το 2020
Το πρόγραμμα εταιρικής αφοσίωσης έχει 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, εκ των οποίων περισσότερα από 32.000 είναι ιδρυτικά μέλη που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα το 2000 και εξακολουθούν να είναι ενεργά. Για τον εορτασμό της 20ης επετείου της, η Emirates Skywards προσφέρει στα μέλη διπλά Tier Miles σε οποιαδήποτε πτήση που έχει κλείσει έως τις 10 Δεκεμβρίου, για ταξίδια έως τις 31 Μαρτίου 2021, ενώ τα ιδρυτικά μέλη μπορούν να κερδίσουν διπλά Tier Miles και διπλά Skywards Miles σε οποιαδήποτε πτήση που έχουν κλείσει έως τις 10 Δεκεμβρίου, για ταξίδια έως τις 31 Αυγούστου 2021.
Τα μέλη της Emirates Skywards προέρχονται από περισσότερες από 180 χώρες, συμπεριλαμβανομένων: 3.5 εκατομμύρια μέλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2.7 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, 2 εκατομμύρια στην Αυστραλία, 1.9 εκατομμύρια στην Ινδία και 1.9 εκατομμύρια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
Προσφέροντας περισσότερη ευελιξία, επιλογές και τρόπους για να κερδίσετε επιτόπου
Η Emirates Skywards έχει επεκτείνει τη γκάμα των συνεργατών της τα τελευταία 20 χρόνια για να δημιουργήσει νέες, συναρπαστικές και εξαιρετικές προσφορές αξίας για τα διάφορα μέλη της. Το πρόγραμμα εταιρικής αφοσίωσης έχει σήμερα περίπου 200 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων: 16 συνεργατών αεροπορικών εταιρειών, περισσότεροι από 100 συνεργάτες ξενοδοχείων, 33 οικονομικοί συνεργάτες, 22 συνεργάτες λιανικού εμπορίου και ευ ζην, 7 συνεργάτες ενοικίασης αυτοκινήτων.
 
Νωρίτερα φέτος, το πρόγραμμα πίστης ξεκίνησε το skywardsmilesmall.com  - παρουσιάζοντας πάνω από χίλιους νέους τρόπους για να κερδίσετε Miles ενώ ψωνίζετε στο διαδίκτυο με δημοφιλείς μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Επεκτείνοντας τις χρηματοοικονομικές συνεργασίες του, το πρόγραμμα πίστης ξεκίνησε το Emirates Skywards Mastercard® σε συνεργασία με την Barclays - την πρώτη πιστωτική κάρτα της Emirates στις ΗΠΑ, επιτρέποντας στους πελάτες να συσσωρεύουν ακόμη περισσότερα Skywards Miles στις καθημερινές τους δαπάνες και αγορές ταξιδιού.
Το πρόγραμμα «My Family», το οποίο ξεκίνησε το 2018, έχει βελτιώσει τις δυνατότητές του για να δέχεται πλέον μέλη της οικογένειας συγκεντρώνοντας έως και το 100% όλων των κερδών Skywards Miles, όχι μόνο στις πτήσεις της Emirates - επιτρέποντας στους πελάτες να εξαργυρώσουν ανταμοιβές ακόμη γρηγορότερα από πριν.
 
Τα μέλη μπορούν επίσης να κερδίσουν χιλιάδες μίλια με τα Emirates Skywards Hotels σε περισσότερα από 400.000 ξενοδοχεία, σε περισσότερους από 900 προορισμούς σε όλο τον κόσμο - και έως και 2.500 μίλια μπόνους ανά διανυκτέρευση, όταν χρησιμοποιούν μια πιστωτική κάρτα Emirates Skywards για την πληρωμή.
 
Η εισαγωγή εξατομικευμένων προσφορών της Emirates Skywards που είναι ενσωματωμένη στη ροή κρατήσεων είναι ένα πλεονέκτημα πίστης για πρώτη φορά στον κλάδο, όπου τα συνδεδεμένα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από βελτιωμένα ποσοστά εξαργύρωσης μετρητών + μιλίων και μειωμένες αναβαθμίσεις Miles κατά την κράτηση πτήσεων απευθείας στο emirates.com και στην εφαρμογή Emirates. Αυτές οι αποκλειστικές προσφορές είναι προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις κάθε μέλους - προσφέροντας τεράστιες ευκαιρίες για εξοικονόμηση κόστους του ταξιδιού.
 
Βελτιωμένη εμπειρία πελατών
Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν πιο εξατομικευμένες προσφορές στα χέρια τους μέσω τεσσάρων εφαρμογών Skywards - Εφαρμογή Emirates (ενσωματωμένη ενότητα Skywards), Emirates Skywards Go (προσφέροντας προσφορές για φαγητό και αναψυχή σε 160 προορισμούς), Emirates Skywards Cabforce (κράτηση ταξί σε περισσότερες από 100 πόλεις σε περισσότερες από 25 χώρες) και Skywards Everyday (επιτρέποντας στα μέλη να κερδίζουν μίλια αμέσως όταν ψωνίζουν σε καταστήματα ομορφιάς και ευεξίας, φαγητό, παντοπωλεία, πολυτελή, ψυχαγωγικά και ψυχαγωγικά καταστήματα, καθώς και άλλες υπηρεσίες στα ΗΑΕ). Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Skywards Everyday από το iOS App Store και το Google Play Store.
Η Emirates Skywards έχει επίσης μια συνεργασία με το Dubai Mall, επιβραβεύοντας τα μέλη με τα Skywards Miles όταν ψωνίζουν σε περισσότερες από 1.300 μάρκες, δείπνο σε περισσότερα από 200 καταστήματα και επισκέψεις σε αξιοθέατα στον μεγαλύτερο εμπορικό προορισμό του κόσμου.
 
Καθησυχάζοντας μέλη κατά τη διάρκεια του COVID-19
Με συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, η Emirates Skywards προσφέρει στα μέλη της διαβεβαίωση και ευελιξία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Τα μέλη της Emirates Skywards Silver, Gold και Platinum έχουν παρατείνει τις ημερομηνίες αναθεώρησης της βαθμίδας για να επιτρέψουν επιπλέον 12 μήνες στην τρέχουσα κατάστασή τους.
Το πρόγραμμα αφοσίωσης επέκτεινε επίσης την ισχύ οποιουδήποτε Skywards Miles που λήγει από τον Απρίλιο του 2020 έως τις 31 Μαρτίου 2021. Τα μέλη μπορούν επίσης να εξαργυρώσουν τα Miles έως και 11 μήνες νωρίτερα για ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών. *
 
Περισσότερα από 50 βραβεία σε 20 χρόνια
Ως πρωτοπόρος στον κλάδο του - η Emirates Skywards κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία τα τελευταία 20 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Best Frequent Flyer από το Business Traveler Middle East (2019) και το Middle East's Leading Airline Rewards Programme από τα World Travel Awards (2019). Φέτος, το Emirates Skywards κατατάχθηκε στην κορυφή των 10 καλύτερων προγραμμάτων συχνών πτήσεων από την USA TODAY 10 Best Readers ’Choice 2020 - αναγνωρισμένο για τις κορυφαίες πρωτοβουλίες του κλάδου και τις καινοτόμες προσφορές προϊόντων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.emirates.com/skywards.
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024