Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου επιμελήθηκε το δείπνο στο Κούρειο

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, επιμελήθηκε το κόκτειλ και δείπνο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Κουρείου.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου κλήθηκε μετά τιμής να στηρίξει την παρουσίαση του Υφυπουργού κ. Σάββα Περδίου και του Influencer Mathew Zorpas όσον αφορά την προβολή της Κύπρου μέσα από τα σύγχρονα μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας (digital marketing).

Μία μόλις ημέρα μετά την καθιερωμένη «Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού» και αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή κρίση που προμηνύει περαιτέρω μείωση του τουριστικού ρεύματος διεθνώς , η ομάδα του Υφυπουργείου επανδρώνεται και προετοιμάζεται εγκαίρως για τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που αναδύονται.
 

 
Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, επικροτώντας και στηρίζοντας ενέργειες που τοποθετούν την Κύπρο στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών, αγκάλιασε την εκδήλωση με την προετοιμασία ατομικών εδεσμάτων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της  πανδημίας. Παρά τους περιορισμούς που θέτουν τα μέτρα στην καλλιτεχνική παρουσίαση των εδεσμάτων, ο Σύνδεσμος μέσα από τις δημιουργίες του, έστειλε το δικό του μήνυμα όσον αφορά την σημασία του γαστρονομικού τουρισμού και την προβολή του υψηλού επιπέδου των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και της ευρύτερης κουλτούρας του νησιού.
 

Σε μια εποχή όπου η προβολή και η επιλογή τουριστικών προτάσεων  γίνεται ψηφιακά, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου τονίζει πως η απόλαυση της μαγειρικής είναι μία μοναδική εμπειρία σε πραγματικό χωροχρόνο και η ψηφιακή εικόνα πρέπει να βρίσκεται σε ισορροπία με το απτό αποτέλεσμα.
 
Στο γαστρονομικό έργο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων συνέβαλαν ως χορηγοί οι Louis Hotels, Quality Foods, Koncilia Deli Ltd, Puratos, Takis Palaondas Ltd και Σωκράτης Χαραλάμπους τους οποίους ο Σύνδεσμος ευχαριστεί για τη διαχρονική υποστήριξη. 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food