Άνοιξε ξανά τις πόρτες του το Aquamare Beach Hotel & Spa

Το ξενοδοχείο Aquamare Beach Hotel and Spa στην Πάφο έχει ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κοινό από τις 17 Ιουλίου. Ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία όλων, όπως ακριβώς τα έχει ορίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, το Aquamare Beach Hotel & Spa είναι έτοιμο να προσφέρει αξέχαστες διακοπές στους επισκέπτες του.

Η ξενοδοχειακή μονάδα Aquamare Beach Hotel & Spa διαφέρει λόγω της κλασσικής της αρχιτεκτονικής και της μεγάλης προσοχής που δίνεται στις λεπτομέρειες, με στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες ξεκούρασης. Το φιλικό περιβάλλον που διαθέτει αλλά και η μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, σε συνδυασμό με το εξυπηρετικό προσωπικό που είναι συνεχώς πρόθυμο να σας παρέχει ό,τι χρειαστείτε, είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Με την είσοδό του στο ξενοδοχείο, ο επισκέπτης εισέρχεται σε ένα τριπλού ύψους χώρο που χαρακτηρίζεται από ηρεμία και άνεση. Εκεί βρίσκονται το Lobby, το Reception και τρία εστιατόρια. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του Aquamare Beach Hotel & Spa, τα ανανεωμένα δωμάτια και η αίθουσα αναμονής διαθέτουν ήπιους χρωματικούς τόνους με γαλάζιες και μπεζ πινελιές, που σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να εντείνεται το αίσθημα της ηρεμίας, να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
 

Οι chef των εστιατορίων Ambrosia και Kirke είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν εκπληκτικές γευστικές εμπειρίες καθημερινά, ενώ κάθε βράδυ σας ταξιδεύουν μέσω του φαγητού αφού διοργανώνονται βραδιές αφιερωμένες στην κυπριακή κουζίνα, την ασιατική, την διεθνή και άλλες. Ο καινούριος εξωτερικός χώρος, Karavi Lounge Bar, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Πάφου συνδυάζοντάς το με ένα cocktail. Το Ταβερνάκι Beach Bar σας προσφέρει φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και στο Sunset Terrace μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα από την ιταλική γαστρονομία.
 

Επιπλέον, κατά τη διαμονή σας στο τετράστερο ξενοδοχείο Aquamare Beach Hotel & Spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις υπηρεσίες του κέντρου ευεξίας και ομορφιάς – Planet Spa και να επιλέξετε οποιαδήποτε θεραπεία επιθυμείτε. Καθώς επίσης είναι εφικτή και η χρήση της εξωτερικής και της εσωτερικής πισίνας που διαθέτει το ξενοδοχείο, όπως και η χρήση του καλά εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, L’ aqua Fitness Center, και της Σάουνας.

To Aquamare Beach Hotel & Spa ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών με την Domenica Group. Μέλος του ίδιου ομίλου εταιριών είναι και το Princessa Vera Hotel Apartments που βρίσκεται επίσης στην Πάφο, στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων και έχει ανοίξει ξανά τις πόρτες του από 31/07/2020.
 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ