Εξοχικές κατοικίες σε απόσταση αναπνοής από τις μαγευτικές παραλίες του Πρωταρά

Φέτος το καλοκαίρι μένουμε Κύπρο!  Όχι μόνο διότι οι νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19 έχουν περιορίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά γιατί το νησί μας διαθέτει πλούσια φυσική ομορφιά και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Για όσους επιζητούν ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και για τους λάτρεις της περιπέτειας και της νυχτερινής ζωής, η Κύπρος συνδυάζει ιδανικά την απλότητα και ηρεμία με την έντονη κοσμοπολίτικη ζωή. Με πανέμορφες παραλίες, αξιοθέατα, καλό φαγητό και προπαντός αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, αποτελεί must προορισμό για κάθε ντόπιο και ξένο επισκέπτη.
 
Η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ήταν και παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο. Πόλο έλξης αποτελούν οι πολυάριθμες παραλίες της που έχουν διακριθεί με το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζια σημαία» και ξεχωρίζουν για τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά τους, τις χρυσές αμμουδιές και το μαγευτικό τοπίο που τις περιβάλλει. Πολυσύχναστες, απομονωμένες, κοσμοπολίτικες, οικογενειακές, οι παραλίες του Πρωταρά αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Παραλίες όπως αυτές του Fig Tree, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες του κόσμου, του Κόννου, με την άγρια φυσική ομορφιά, της Αγίας Τριάδας δίπλα στο γραφικό ψαρολίμανο, της Βρύσης με τη χρυσή ατέλειωτη αμμουδιά, αλλά και ο μικρός κόλπος της Περνέρα με τα ρηχά ήσυχα νερά, συγκεντρώνουν πλήθος ντόπιων και ξένων παραθεριστών. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι επίσης η περιοχή Κάππαρη με τους μικρούς φυσικούς κόλπους. Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν περισσότερο την περιοχή ή να εμπλουτίσουν τις διακοπές τους με άλλες δραστηριότητες μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα από τα πλοία που προσφέρουν κρουαζιέρες κατά μήκος της ακτής, να δοκιμάσουν τις ικανότητές στους στο ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ, να απολαύσουν καλό φαγητό σε γνωστά εστιατόρια της περιοχής και να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μπαράκια.
 
Κατοικίες με μοντέρνα αισθητική και σύγχρονες ανέσεις
Η εμπειρία των διακοπών στον Πρωταρά μπορεί να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική εάν διαμένουμε σε έναν φιλόξενο χώρο, ο οποίος θα μας προφέρει σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες αλλά πάνω από όλα εύκολη πρόσβαση προς τη θάλασσα, ώστε να απολαύσουμε τις μαγευτικές παραλίες της περιοχής. Ο Όμιλος Giovani θέλοντας να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία διακοπών έχει δημιουργήσει ποιοτικές αναπτύξεις κοντά στις πιο δημοφιλείς παραλίες του Πρωταρά. Μάλιστα κάποιες από αυτές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Με μοντέρνα αισθητική, υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό και πάντα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, τα κτιριακά έργα του Ομίλου εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Οι εξοχικές κατοικίες και τα διαμερίσματα που προσφέρει διακρίνονται για την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική τους, την ιδιαίτερα προσεγμένη και λειτουργική εσωτερική τους διάταξη και κυρίως για την τοποθεσία που βρίσκονται: πολύ κοντά σε παραλίες, υπηρεσίες και με εύκολη πρόσβαση στο οδικό δίκτυο. Αποτελούν μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες για ντόπιους και ξένους.
 
Panorama Village -  Αγία Τριάδα
 
Το σύμπλεγμα Panorama Village αποτελείται από 72 υπερπολυτελείς κατοικίες, 11 διαφορετικών σχεδιασμών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το μεσογειακό στιλ, αλλά και την άνεση που θα παρέχουν. Πρόκειται για κατοικίες τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Συνορεύουν με κρατική δασική γη, ενώ η πιο κοντινή παραλία βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. https://info.giovani.com.cy/panorama-residences-protaras/
 
Levanda Hills - Αγία Τριάδα

 
Ένα σύγχρονο έργο που συνδυάζει την κυπριακή παράδοση με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, καθώς επίσης την προηγμένη τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά κατασκευής. Το σύμπλεγμα επαύλεων Levanda Hills βρίσκεται σε πολύ προνομιακή τοποθεσία, αφού διασχίζοντας απόσταση μόλις 850 μέτρων ξεπροβάλει η παραλία. Οι επαύλεις αποτελούν ιδανική επιλογή για εξοχική αλλά και μόνιμη κατοικία. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα, παρέχοντας όλες τις σύγχρονες διευκολύνσεις https://info.giovani.com.cy/levandahills/
 
Premiere Pearl - Αγία Τριάδα
 
Οι πολυτελείς επαύλεις του συμπλέγματος αποτελούν την κορωνίδα των έργων του Ομίλου Giovani. Ξεχωρίζουν για την τοποθεσία τους, την ποιότητα αλλά και την άνεση των χώρων. Τοποθετημένο σε απόσταση αναπνοής από τη νέα μαρίνα Παραλιμνίου αλλά και τις παραλίες Σειρήνα και Μουζούρα, το Premiere Pearl διαθέτει 53 εξοχικά με υπέροχη θέα στη θάλασσα και γειτνιάζει με μεγάλους χώρους πρασίνου. 
https://www.giovani.com.cy/projects/item/premiere-pearl
 
Alasia III – Περιοχή Κάππαρη
 
Με τους πιο κοντινούς φυσικούς κολπίσκους να βρίσκονται λιγότερο από μισό χιλιόμετρο μακριά, οι εξοχικές κατοικίες Alasia III αποτελούν άριστη επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και της θάλασσας. Δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την απαραίτητη άνεση για ανέμελες οικογενειακές στιγμές και ξεκούραση. Ξεχωρίζουν για την πανοραμική θέα αλλά και γιατί βρίσκονται ανάμεσα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.
https://www.giovani.com.cy/projects/item/alasia-phase-c
 
Μέσω της υπηρεσίας 360ο Virtual Tour, ο Όμιλος Giovani δίνει ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να δουν όλες τις προαναφερόμενες κατοικίες ξεχωριστά από την άνεση του σπιτιού τους. http://giovanigroup.fullview.gr/
 

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα