Μαγνητίζει το ανακαινισμένο Louis Phaethon Beach (photos)

Τους πρώτους πελάτες μετά κορωνοϊού εποχή υποδέχθηκε στις αρχές του μήνα το δημοφιλές ξενοδοχείο, Louis Phaethon Beach. Η μεγάλη αναμονή έφτασε στο τέλος και οι πρώτοι πελάτες ανταμείφθηκαν απολαμβάνοντας τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Η Louis ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που είχε στην φαρέτρα της, στην κατηγορία «Αctive Family». Στην φρέσκια έκδοση του ξενοδοχείου, ξεχωρίζει το εστιατόριο, όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική συναντά την μοντέρνα, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Μέσα από τις μεγάλες καμάρες δεσπόζουν τα stations μαγειρέματος και η μοντέρνα διακόσμηση. Οι σεφ του Phaethon ετοιμάζουν σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα, μπροστά στα μάτια των πελατών, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο την εμπειρία του φαγητού.
 


Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στον χώρο του lobby με μοντέρνες πινελιές, απόλυτα προσαρμοσμένες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Παράλληλα, το bar και η περιοχή γύρω από αυτό έχουν αναβαθμιστεί προσφέροντας όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες για να απολαύσουν οι επισκέπτες τα καλύτερα ποτά και ροφήματα κατά τη διαμονή τους. Επιπρόσθετα το υδροπάρκο με τις νεροτσουλήθρες παραμένει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν δροσερές βουτιές στην πισίνα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου το καθιστούν ανεπιφύλακτα ως μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές που συνδυάζουν ξεκούραση, καλό φαγητό και ψυχαγωγία, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.

 


Τέλος το ξενοδοχείο έχει εναρμονιστεί πλήρως με τους κανόνες υγιεινής που επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, απλώνοντας δίκτυ ασφαλείας στους επισκέπτες του.  
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024