Το MyBasket έφερε τα καλύτερα παγωτά

Την δροσιά στις ψηλές θερμοκρασίες φέρνει στο σπίτι σου το MyBasket. Η υπηρεσία που διατίθεται διαδικτυακά συνεχίζει να σκορπίζει το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους καθημερινά και σε όλες τις ώρες της ημέρας, παραδίδοντας τα πιο ποιοτικά και υγιεινά παγωτά.
 
Το Νο1 σε πωλήσεις παγωτό στις ΗΠΑ έφτασε στη Λευκωσία και μας βρίσκει στο σπίτι μας. Με την είσοδό σας στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών παραγγελιών και κατ’ οίκον διανομής, Foody ή Deliveryman, μπορείτε να απολαύσετε τα μοναδικά Halo Top παγωτά σε λαχταριστές γεύσεις.
 
Τα Halo Top έχουν αγαπηθεί πολύ, όπου κι αν κυκλοφορούν, λόγω της υψηλής τους διατροφικής αξίας καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν ελάχιστες θερμίδες. Συγκεκριμένα, η κάθε συσκευασία δεν ξεπερνά τις 320-374 θερμίδες με τη γεύση να παραμένει εξαιρετική!  
 
Στο MyBasket μπορείτε να βρείτε τις 7 πιο ξεχωριστές γεύσεις που ταιριάζουν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο: Top High Protein Cinnamon Roll Ice Cream, Halo Top High Protein Sea Salt Caramel Ice Cream, Halo Top High Protein Peanut Butter Ice Cream, Halo Top High Protein Chocolate Chip Ice Cream, Halo Top High Protein Blueberry Crumble Ice Cream, Halo Top High Protein Strawberry Cheesecake Ice Cream, Halo Top High Protein Birthday Cake Ice Cream 473ml.
 
Στο MyBasket έκανε πρόσφατα την είσοδό της και η κατηγορία «Healthy Snacks and Granola». Έτσι οι φανατικοί της υγιεινής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής αποκτούν πολλαπλές επιλογές για να απολαύσουν τα καλύτερα γεύματα. Μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε τα Lizi's Granola Mango Macademia, Lizi's Granola Passion Fruit and Pistachio, Nakd Salted Caramel Bar, Nakd Cocoa Orange Bar, Nakd Blueberry Muffin Bar, The Protein Ball Co. Coconut and Macadamia Whey ball, The Protein Ball Co. Goji and Coconut Vegan ball, The Protein Ball Co. Cherry and Almond Egg white protein ball και πολλές άλλες υγιεινές επιλογές γευμάτων.
 
Φυσικά, οι νοστιμιές του MyBasket είναι ατέλειωτες και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία αρτοπαρασκευασμάτων με διεθνείς γεύσεις όπως γαλλικά κρουασάν, μπέιγκελ ή τη φημισμένη ελληνική μπουγάτσα. Από τις επιλογές δεν λείπουν οι τοπικές νοστιμιές όπως η χωριάτικη ελιόπιτα, η σπανακόπιτα, η τυρόπιτα και άλλα φρέσκα αρτοποιήματα. Το «καλάθι» μπορεί να συμπληρωθεί με φρέσκο γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, αυγά καθώς και ανάλογα προϊόντα χαμηλών λιπαρών.
 
Η ασφάλεια και υγιεινή της υπηρεσίας είναι δεδομένη ενώ κατά την παραγγελία του το κοινό μπορεί να επιλέξει την επιλογή της παράδοσης χωρίς επαφή (contactless delivery). Όλα τα είδη του MyBasket ανανεώνονται και εμπλουτίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Παραγγείλετε σήμερα στο foody.com.cy ή στο deliveryman.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 99277356 και γεμίστε το καλάθι σας με τοπικές και διεθνείς γεύσεις.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα