Η Emirates SkyCargo μεγαλώνει το δίκτυό της, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της και στην Λάρνακα

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates, θα προσφέρει υπηρεσίες φορτίων (cargo) και στην Λάρνακα επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της σε 100 προορισμούς σε 6 ηπείρους, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. 
 
Εκτός από την Λάρνακα, μερικές από τις νέες πόλεις που προστέθηκαν στο δίκτυο των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates είναι οι παρακάτω:
  • Αθήνα
  • Ρώμη
  • Λος Άντζελες
  • Μόσχα
  • Γλασκώβη
  • Σαντιάγο
 
Η επέκταση του δικτύου της Emirates SkyCargo ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα και στη ζήτηση για χωρητικότητα αεροπορικού φορτίου από αγορές σε όλο τον κόσμο,  σε συνδυασμό με την επέκταση του δικτύου στις επιβατικές πτήσεις της αεροπορικής. Με αυτό το τρόπο η Emirates προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές πτήσεις cargo σε καθημερινή ή εβδομαδιαία συχνότητα σε μεγάλες αγορές, με αποτέλεσμα να συνεισφέρει στη διευκόλυνση της προμήθειας απαραίτητων αγαθών που απαιτούνται τόσο για την καταπολέμηση της πανδημίας, όπως είναι ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός (PPE) και τα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και στη μεταφορά τροφίμων και υπερμεγέθων μηχανημάτων και εξαρτημάτων.
 
Το τμήμα εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates προσφέρει ευρεία γκάμα καινοτόμων επιλογών χωρητικότητας φορτίου για επιχειρήσεις και εξαγωγείς, με σύγχρονο στόλο αεροσκαφών φαρδιάς ατράκτου. Επιπροσθέτως της φόρτωσης φορτίου στην «κοιλιά» του αεροσκάφους, η Emirates SkyCargo εισήγαγε φόρτωση επιλεκτικών φορτίων στα καθίσματα και στους εναέριους κάδους της καμπίνας των επιβατών αεροσκαφών Boeing 777-300ER. Πρόσφατα επίσης, ο αερομεταφορέας τροποποίησε 10 αεροσκάφη Boeing 777-300ER από τον στόλο του, αφαιρώντας θέσεις από την Οικονομική Θέση της καμπίνας επιβατών ώστε να προσφέρει χώρο για επιπλέον φορτία. Επιπλέον, η Emirates SkyCargo διαθέτει 11 Boeing 777F αποκλειστικά για εμπορευματικές μεταφορές που προς το παρόν μεταφέρουν αποκλειστικά φορτίο, σε περισσότερους από 30 προορισμούς κάθε εβδομάδα.
 
Πρώτιστη σημασία για την εταιρεία είναι η μέγιστη ασφάλεια των συγκεκριμένων υπηρεσιών που διασφαλίζεται μέσα από μια σειρά αυστηρών οδηγιών για τη φόρτωση καμπίνας φορτίου, σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Emirates, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών εδάφους, πάντα σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).
 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Ηλίας Κόκκινος: Επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις το Smoothie Factory, σύντομα στη Λάρνακα
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι προκλήσεις για τον τουρισμό και ο στόχος που θέτει το Υφυπουργείο Τουρισμού για το 2024
Roe and Bone: Το νέο concept που άνοιξε τις πόρτες του στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (pics)
Η Orthodoxou Aviation Ltd διορίστηκε γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Air India στην Κύπρο
Δυναμική παρουσία στο Βερολίνο για Αγία Νάπα και Πρωταρά
Αποκλειστική συνεργασία του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates με τη Visa