Οκτώ πτήσεις σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου

Oκτώ πτήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports, Xρύστα Ντζάνη.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Ντζάνη ανέφερε πως πρόκειται για τρεις αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις από και προς  Κρακοβία, Πολωνία, και Ισραήλ (Tel Aviv)  καθώς και δύο πτήσεις επαναπατρισμού από την Αγγλία ( Liverpool).

Με βάση τον μέχρι στιγμής επαναπρογραμματισμό της Hermes Airports , oι πτήσεις είπε η κ. Ντζάνη,  αναμένονται σταδιακά μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο να αυξηθούν στον αερολιμένα Πάφου, με την προσθήκη νέων προορισμών προς τα ελληνικά νησιά, την Γερμανία, την Πολωνία, την Εσθονία, την Λετονία, την Ολλανδία, την Λιθουανία και την Σλοβακία.      

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports, εάν οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν θα προστεθούν πτήσεις και από άλλους προορισμούς, όπως ενδεχομένως το Ηνωμένο Βασίλειο εφόσον περάσει στην κατηγορία Β από την κατηγορία Γ που βρίσκεται σήμερα.
 
Επεσήμανε επίσης πως ο προγραμματισμός αυτός στηρίζεται στον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι αεροπορικές εταιρείες, μέχρι στιγμής, η υλοποίηση του οποίου εξαρτάται από την ζήτηση και από τις επιδημιολογικές συνθήκες στη Κύπρο και στο εξωτερικό.  
 
ΠΗΓΗ; ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024