Voici La Mode: Εγκαινιάζει το 1ο του virtual shop, «The Burgerie, Burgers & Beyond»!

Με ένα ολοκαίνουριο και εντελώς fresh concept, το «The Burgerie, Burgers & Beyond» έχει μόλις προσγειωθεί στην πρωτεύουσα και υπόσχεται να συνεπάρει το μεγάλο κοινό των «burger lovers», με τα ζουμερά πεντανόστιμα burgers αλλά και άλλες πρωτότυπες προτάσεις.
 
Σε ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές προσεγμένων συνταγών, θα βρεις υλικά άριστης ποιότητας, που σε κάθε μπουκιά θα δημιουργούν εκρήξεις γεύσεων.

Το Beef Burger που θα βρεις στο μενού φτιάχνεται από 100% μοσχαρίσιο αυθεντικό Black Angus Ιρλανδίας και το Salmon Burger από φιλέτο Νορβηγικού σολομού.
 
Οι επιλογές όμως δεν τελειώνουν εδώ... Στο μενού υπάρχουν προτάσεις σε συνοδευτικά, σάλτσες και συστατικά όπως French brioche classic σε κόκκινο και μαύρο χρώμα και american Sesame bun που με λίγη φαντασία ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα συνδυασμό γεύσεων ολότελα δικό του. 
 
Όσο για το vegan κοινό, θα βρείτε το γνωστό μπιφτέκι φυτικής προέλευσης «Beyond Meat Burger Moving Mountain» που δεν χάνει σε διατροφικές αξίες αλλά ούτε σε γεύση ή υφή από το κανονικό κρέας.
 
Tο μενού συμπληρώνουν λαχταριστές σαλάτες και νόστιμα επιδόρπια.
 
Το «The Burgerie, Burgers & Beyond» αποτελεί το 1ο virtual shop του ομίλου, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο διαδικτυακά για το κοινό της Λευκωσίας μέσω της Wolt Cyprus, στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://wolt.com/en/cyp/nicosia/restaurant/the-burgerie.
 
Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης, με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο και Ρουμανία και 8 αγαπημένα brands : Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι