Almyra: Επαναλειτουργεί μετά από ανάπλαση αξίας εκατομμυρίων

Το ξενοδοχείο Almyra του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts, ένα από τα πιο καλαίσθητα και κομψά ξενοδοχεία της Μεσόγειου και μέλος του Design Hotels, ανακαινίστηκε πλήρως τον περασμένο χειμώνα. Η ανακαίνιση έγινε υπό την επίβλεψη της κορυφαίας σχεδιάστριας, Joëlle Pléot η οποία συνεργάζεται με τον Όμιλο επί σειρά ετών. Τα καινούρια δωμάτια και οι σουίτες ανανεώθηκαν με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα, που ακολουθούν την στιλιστική υπογραφή της Pléot. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με λεπτές γραμμές και έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, εμπνευσμένες από την Μεσόγειο θάλασσα που αγκαλιάζει το νησί. Κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει η Thanos Hotels and Resorts στην τοπική κοινότητα, η σχεδιάστρια είχε αναθέσει σε εγχώριους τεχνίτες την κατασκευή των χειροποίητων τραπεζιών από βελανιδιά και ελιά όπως επίσης και τη δημιουργία υφασμάτινων ειδών επίπλωσης από μετάξι και δέρμα. Όλα τα δωμάτια έχουν επενδυθεί με έργα τέχνης από τον φωτογράφο Μιχάλη Κούλουμο και απεικονίζουν σκηνές από την προκυμαία της Πάφου. Επιπλέον, η ψυχαγωγία στα δωμάτια ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη τηλεοράσεων με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, ο χώρος του μπάνιου σε όλα τα δωμάτια έχει εντοιχιστεί με ολοκαίνουρια πολυτελή ντους φτιαγμένα από Ιταλικό μάρμαρο Carrara.
 
Το λόμπι του ξενοδοχείου ανανεώθηκε επίσης με ολοκαίνουρια έπιπλα και φωτισμό, ενώ τοποθετήθηκαν καινούρια χαλιά σε όλους τους διαδρόμους, δίνοντας νέα πνοή στους κοινούς χώρους του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο Aeras με θέα στη θάλασσα απέκτησε επίσης μια καινούρια αισθητική, με έπιπλα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις και ένα νέο ατμοσφαιρικό σύστημα φωτισμού.
 
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 187 καλόγουστα και ευρύχωρα δωμάτια και πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, συμπεριλαμβανομένου και του εστιατορίου Notios (ασιατική-μεσογειακή fusion κουζίνα), το οποίο βραβεύτηκε με Top Notch στα βραβεία ‘Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2019’, καθώς επίσης και το βραβευμένο Almyraspa, το οποίο αναδείχθηκε ως Best Spa στα Madame Figaro Beauty Awards 2019.
Επιπλέον, το Almyra κατέκτησε το βραβείο Κορυφαίας Εμπειρίας (Golf Experience Award) για την Κύπρο, στα 20α Ετήσια Βραβεία Τουρισμού Γκολφ IAGTO 2020.

Δειτε Επισης

Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Βλέπουν αδράνεια και αθέτηση δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας