Nέο ξενοδοχείο στο Παραλίμνι, καινούργιο μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments

Δύο ακόμα τουριστικά έργα έλαβαν την έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος, τις τελευταίες ημέρες, για ανέγερση νέου ξενοδοχείου και προσθήκες σε υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα, αντίστοιχα. 
 
Ξενοδοχείο 3* στο Παραλίμνι
Ξενοδοχείο 3* με δυναμικότητα 78 κλινών προωθείται για ανέγερση στο Παραλίμνι, στην περιοχή Κάππαρη. Το ξενοδοχείο θα χωροθετηθεί σε περιοχή που υπάρχουν οικιστικές μονάδες, παραθεριστικές κατοικίες και τουριστικές μονάδες.

Το τεμάχιο ανέγερσης του ξενοδοχείου έχει συνολικό εμβαδό 4.025 τ.μ. (εκ των οποίων τα 571,5 τ.μ. θα παραχωρηθούν ως χώρος πρασίνου) και απέχει περίπου 450 μέτρα από τη θάλασσα. Το προτεινόμενο κτήριο θα καταλαμβάνει έκταση 755 τ.μ. και η συνολική κάλυψη του θα ανέλθει στα 1.607 τ.μ..

Το έργο θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα και τρεις ορόφους. Θα περιλαμβάνει 36 δωμάτια, 2 δωμάτια για ΑΜΕΑ, χώρο αναμονής/ lobby, σαλόνι, μπαρ, εξωτερική και εσωτερική κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, χώρους spa, εστιατόριο πελατών, θεματικό εστιατόριο και όλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους μιας ξενοδοχειακής μονάδας 3*.
 
Νέο μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments
Παράλληλα, η εταιρεία Α/φοι Παναγίδη (ΝΗΣΙ) ΛΤΔ προγραμματίζει προσθηκομετατροπές σε οργανωμένα τουριστικά διαμερίσματα και ανέγερση νέου μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments στην Αγία Νάπα. Η τουριστική ανάπτυξη αποτελείται από τα Μπλοκ A, B, C, D, E και F.

Oι προσθηκομετατροπές στα υφιστάμενα τουριστικά διαμερίσματα στα Μπλοκ D, E, F που περιλαμβάνονται στην αίτηση έχουν ήδη υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα τα Μπλοκ Ε και F έχουν ενωθεί με την προσθήκη δωματίων και ανελκυστήρα σε ισόγειο και 1ο όροφο και επεκτάθηκαν με την προσθήκη 2 ου ορόφου. Επιπλέον έχουν πραγματοποιηθεί προσθηκομετατροπές στο υπόγειο και ισόγειο του υφιστάμενου Μπλοκ D το οποίο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το νέο κτήριο (Μπλοκ G) θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους και θα περιλαμβάνει χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης, χώρους υγιεινής στο ισόγειο και 18 στούντιο στους τρεις ορόφους, έξι σε κάθε όροφο.

Το υπόγειο του κτηρίου θα έχει εμβαδό 930τ.μ. και θα περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης 28 θέσεων και μικρή αποθήκη. Στον ισόγειο εξωτερικό χώρο θα υπάρχει χώρος αθλοπαιδιών που θα καταλαμβάνει εμβαδό 162 τ.μ..
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες