Ξενοδόχοι: Με τα μέτρα θα λειτουργήσουν περισσότερα ξενοδοχεία

 
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας και απασχόλησης, που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (27/5/20) διαγγέλματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
 
Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και μπροστά στις δυσκολίες που προβάλλουν για την κυπριακή οικονομία, η κυβέρνηση αφουγκράστηκε τις ανάγκες επιχειρήσεων και αυτοεργοδοτούμενων. Το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε, απαντά σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η κάθε επιχείρηση.
 
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα μέτρα στήριξης του τουριστικού τομέα και αποκατάστασης της συνδεσιμότητας της Κύπρου, που ως γνωστό, υπέστησαν και το μεγαλύτερο πλήγμα λόγω της πανδημίας, ισχυρή πεποίθησή του Συνδέσμου είναι ότι θα δώσει την αναγκαία ώθηση για την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να καταστεί εκ νέου ανταγωνιστική, στηρίζοντας την ανάκαμψη.
 
Ο ΠΑΣΥΞΕ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για αξιοποίηση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί, από τα Μέλη του, προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία κατά την παρούσα τουριστική σεζόν, με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επόμενη χρονιά.
 
Ο ΠΑΣΥΞΕ διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει εποικοδομητικός εταίρος στην υπηρεσία της κοινής προσπάθειας για επίτευξη του στόχου για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024