Tρία ξενοδοχεία ανοίγουν 1η Ιουλίου και στέλνουν αισιόδοξο μήνυμα

Η Εταιρεία MARESOL HOSPITALITY μετά από αξιολόγηση της κατάστασης και των δεδομένων όπως εξελίσσονται σε σχέση με τον COVID-19, αποφάσισε την επαναλειτουργία τριών ξενοδοχειακών της μονάδων από την 1η Ιουλίου 2020. Πρόκειται για τον AMORGOS BOUTIQUE HOTEL και BLAZER RESIDENCE στην Λάρνακα και το FOREST PARK HOTEL στις Πλάτρες.

Το προσωπικό της Εταιρείας μας, από την αρχή της πανδημίας παρακολουθεί, καταγράφει  και αξιολογεί όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις του COVID-19 στον Τουριστικό Τομέα και ετοίμασε ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Υγειονομικής Προστασίας, με βάση το οποίο θα επαναλειτουργήσουν οι τουριστικές μας μονάδες. To Πρωτόκολλο περιλαμβάνει τόσο τις οδηγίες που κατά καιρούς εξέφρασαν οι ειδικοί επιδημιολόγοι σε Κύπρο και Ελλάδα όσο και τις γενικές οδηγίες του Υπ. Υγείας της Κύπρου. Επιπλέον λήφθηκαν υπόψη οι απαιτήσεις που θέτουν μεγάλοι Tour Operators του εξωτερικού που συνεργάζονται με ξενοδοχεία στο νησί μας και οι οποίοι ετοιμάζονται για να επανεκκινήσουν τις ροές τουριστών προς το νησί μας.

Εκτίμηση μας είναι ότι η τάση που διαμορφώνεται τόσο στις Ευρωπαϊκές χώρες όσο και σε χώρες παραδοσιακών πελατών του τουριστικού μας προϊόντος όπως είναι η Ρωσία, είναι η ανάγκη για διακοπές σε Μεσογειακές χώρες που επέδειξαν υψηλή αποτελεσματικότητα στην διαχείριση της πανδημίας, στις οποίες φυσικά συγκαταλέγεται και το νησί μας. Η σαιζόν δεν έχει χαθεί απλά έχει παραταθεί η έναρξη της. Μπορούμε και πάλι να διαφημίζουμε τον ήλιο και την θάλασσα της Μεσογείου, όχι βεβαίως για το μαύρισμα αλλά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία και ευεξία των ανθρώπων.

Η Φιλοξενία δεν αποτελεί για μας απλά μια επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά ένας τρόπος ζωής, ένα πάθος. Πιστεύουμε ότι η όσο το δυνατό συντομότερη επανέναρξη λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων της Κύπρου, θα στείλει ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας στους πελάτες μας και ταυτόχρονα θα βοηθήσει το Υφ. Τουρισμού στην προσπάθεια του να διαφημίσει το νησί μας ως ασφαλή τουριστικό προορισμό, πανέτοιμο να υποδεχθεί τους τουρίστες της φετινής ιδιαίτερης σαιζόν. Τα κλειστά ξενοδοχεία δεν στέλνουν τα σωστά μηνύματα. Μπορεί η φετινή σαιζόν να μην είναι αυτή που περιμέναμε, όμως οι χώρες που θα δώσουν φέτος το παρόν τους με ένα ασφαλές και λειτουργικό τουριστικό προϊόν,  παρόλο που πολύ πιθανό να είναι ζημιογόνο,  θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές της τουριστικής βιομηχανίας το 2021.

Ελπίζουμε σύντομα να ακούσουμε και τις ανακοινώσεις επανέναρξης λειτουργίας και άλλων συναδέλφων ξενοδόχων και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε ένα νησί με διαχρονικό τουριστικό προϊόν και όχι ένα προϊόν ευκαιρίας.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food