Γιατί η PHC έφυγε από το SITIO;

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, τo SITIO Café & Restaurant, μέλος του ομίλου PHC Franchiced Restaurants Public LTD από το 2000 ανακοίνωσε τον τερματισμό λειτουργίας του και την επαναλειτουργία του υπό νέα διεύθυνση του Occhio Hospitality Group από τις 17 Φεβρουαρίου του 2020.

Tι ήταν όμως αυτό που ώθησε τον Λύσανδρο Ιωάννου να αποχωρήσει από ένα Café που ήταν από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα στην πρωτεύουσα;

Ψάχνοντας το θέμα πληροφορηθήκαμε ότι η γη που στεγάζεται το café στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία ανήκει στη Σχολική Εφορεία Λευκωσίας η οποία την ενοικίαζε στο Occhio Hospitality Group.

Tο 2001 το Occhio Hospitality Group είχε υπογράψει management agreement με την PHC η οποία διαχειριζόταν το café μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές κοντά στην PHC ο λόγος της αποχώρησης είναι τα έργα ανακατασκευής στο κέντρο της πρωτεύουσας τα οποία η εταιρεία θεωρεί πως επηρέασαν τον τζίρο τόσο του SITIO όσο και για κάποιους μήνες του PAUL που βρίσκεται επίσης κοντά στην περιοχή.

Η επόμενη μέρα πάντως βρίσκει το θρυλικό Sitio στην οδό Μακαρίου εντάσσεται και επίσημα στο roster του Occhio Hospitality Group το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει το κοινό με τις προτάσεις του.

Το ανανεωμένο concept, η γευστική αναβάθμιση και οι καινούργιοι χώροι στοχεύουν να καταστήσουν το Sitio τον Go-To προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας.
 

Δειτε Επισης

Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία