Ρόδον: Κλείνει σήμερα για λίφτινγκ €1 εκατ.

Στα πλαίσια της συνολικής ποιοτικής αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Ρόδον, η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού “H Πρόοδος” Δημόσια Λτδ προχωρεί άμεσα σε περεταίρω συμπληρωματικές εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου.

Για το λόγο αυτό, το Ξενοδοχείο Ρόδον θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από σήμερα μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, ενώ από 23 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου θα είναι ανοικτό για το κοινό κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.  Τον Μάρτιο το ξενοδοχείο θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

Το συμπληρωματικό μέρος των εργασιών ανακαίνισης θα συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία SPA για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, αναβάθμιση όλων των λοιπών 50 δωματίων και λοιπών εγκαταστάσεων και συνεδριακών χώρων, ενεργειακή αναβάθμιση και δημιουργία εξωτερικού παιδότοπου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το συνολικό κόστος της νέας ανακαίνισης ανέρχεται στο €1.000.000 και για το σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από την Eurobank Κύπρου.

Με παράλληλο στόχο την προσφορά στην τοπική κοινωνία, το όραμα της Εταιρείας είναι να καταστήσει το Ξενοδοχείο Ρόδον τον καλύτερο και πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό για Κύπριους και ξένους επισκέπτες και παραθεριστές που επιλέγουν για επίσκεψη ή για διακοπές τα ορεινά θέρετρα της Κύπρου, προσφέροντας πάντα την πατροπαράδοτη κυπριακή φιλοξενία.
 

Τέλος όπως πληροφορούμαστε στόχος της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης είναι να υποβάλει αίτηση ώστε το ξενοδοχείο να μετατραπεί σε 4 αστέρων.

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες