Powered by

Σημαντική διάκριση για τους chefs του Amathus Beach Hotel

Πρωταθλητές στην κατηγορία Appetizer Vegetarian αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Amathus, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παύλου και  Γιώτα Λεωνίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, για τις γαστρονομικές προτάσεις τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι Σάββας Κυριάκου και Νεκτάριος Ιερίδης απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο.

Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.

Οι συνεχείς νίκες  αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Δειτε Επισης

Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort