Σημαντική διάκριση για τους chefs του Amathus Beach Hotel

Πρωταθλητές στην κατηγορία Appetizer Vegetarian αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Amathus, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παύλου και  Γιώτα Λεωνίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, για τις γαστρονομικές προτάσεις τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι Σάββας Κυριάκου και Νεκτάριος Ιερίδης απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο.

Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.

Οι συνεχείς νίκες  αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους