Powered by

Scale Restaurant: Γαστρονομία υψηλής «κλίμακας» στη Λευκωσία

Scale. H κλίμακα. Ένα απ’ τα κυριότερα χαρακτηριστικά κάθε χάρτη, αφού καθορίζει την απόσταση της μακέτας με την αντίστοιχη απόσταση του εδάφους.  Ένα απ’ τα κυριότερα εργαλεία για τη μέτρηση βάρους ενός αντικειμένου, καθώς χρησιμοποιεί την ισορροπία για τη μέτρηση της μάζας του.
 
 

Διαφορετικοί ορισμοί μιας οικουμενικής έννοιας με πολλαπλό περιεχόμενο. Με έμπνευση όλους αυτούς τους ορισμούς, δημιουργήθηκε το Scale Restaurant, ένα world class εστιατόριο και το τοποθετήθηκε στο ισόγειο του «χάρτη», του ξενοδοχείου MAP που συστήνει για πρώτη φορά στο κοινό της Κύπρου τον όρο “smart design boutique hotel”.
 

Η φιλοσοφία του Scale Restaurant κινείται γύρω από την ισορροπία. "Σε ό,τι κάνουμε, γευόμαστε και ζούμε. Πιστεύουμε, άλλωστε, ακράδαντα πως η ισορροπία είναι το απαραίτητο συστατικό σε κάθε εμπειρία", σημειώνουν.
 

 

"Η ισορροπία, μας ακολουθεί και στην κουζίνα, καθώς πειραματιζόμαστε με κορυφαίες πρώτες ύλες με στόχο να δημιουργήσουμε ιδανικούς γευστικούς συνδυασμούς που να οδηγούν σ’ ένα τέλειο πιάτο όταν φτάνει τελικά στο τραπέζι σας", αναφέρει ο Μάριος Πολυκάρπου ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

O καταξιωμένος σεφ  Διονύσης Ζαχαρόπουλος, κατάφερε να μετουσιώσει όλη την ιδεολογία του εστιατορίου Scale σε one- of- a- kind δημιουργίες, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο, μοντέρνο Μεσογειακό μενού. 

Η dining εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με επιλεγμένες ετικέτες μίας επιλεκτικής λίστας κρασιών αλλά και με signature cocktails που δένουν αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα smart design στοιχεία.


For Reservations 22444999/scale@maphotel.com.cy

Δειτε Επισης

Ελληνική Τράπεζα: Ενώνοντας δυνάμεις για τη στήριξη του ξενοδοχειακού κλάδου
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια: Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αποφασιστική πρόοδος
Επιχειρηματικός και πολιτικός κόσμος στο ίδιο...τραπέζι-Ένα ξεχωριστό gala dinner στη Λεμεσό
Πυρετός ανακαινίσεων στα ξενοδοχεία λίγο πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν
Οι συμφωνίες με την Αίγυπτο και η επόμενη μέρα-«Παραγωγή υπό προϋπόθεσεις σε 2,5 χρόνια από το τεμάχιο 6»
Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο