Τρία κυπριακά ξενοδοχεία στη ΝΕΑ αγορά του ΧΑΚ

Τρία κυπριακά ξενοδοχεία τα οποία ανήκουν στο στόλο της εταιρείας Constantinou Bros αποφάσισαν όπως αναφέρει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου στο μηνιαίο οικονομικό του δελτίο να μπουν στο ΧΑΚ και συγκεκριμένα στην αγορά νεοαναπτυσσόμενων εταιρειών . Ο λόγος για το ξενοδοχείο 5 αστέρων Asimina Suites Hotel που βρίσκεται στην Πάφο και τα 4 αστέρων Pioneer Beach Hotel που βρίσκεται στη Γεροσκήπου και το Athena Royal Beach που βρίσκεται στην Πάφο.

Αναλυτικά:

Paphos Stone C. Estates Plc:
 

 Κύριο αντικείμενο της Εταιρίας αποτελεί η διαχείριση του ξενοδοχείου 5 αστέρων Asimina Suites Hotel που βρίσκεται στην Πάφο.  Όραμα της εταιρείας, σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της, είναι η διατήρηση της θέσης του ξενοδοχείου ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία ενηλίκων κατηγορίας 5 αστέρων στην Κύπρο. Δευτερεύουσα δραστηριότητα της Εταιρείας είναι η ανεύρεση αγοραστών για την πώληση της γης και των κτιρίων προς εμπορία, ήτοι το Christiana Shopping Center (γη και κτίριο), το Constantinos Court No.1 και άλλη γη.
 
King’s Head Development Plc:

Στις 21 Οκτωβρίου 2019, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την εισαγωγή των Μετοχών της εταιρείας King’s Head Development Plc σύμφωνα με το Άρθρο 58 (1) του Νόμου του ΧΑΚ στην Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ.  Η εισαγωγή γίνηκε με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας είναι η εταιρεία Sharelink Securities and Financial Services Ltd. Η κύρια δραστηριότητα της Εταιρείας είναι η διαχείριση του ιδιόκτητου ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Pioneer Beach Hotel που βρίσκεται στην περιοχή Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου. 
 
Layster Investments Ltd:

Κύριο αντικείμενο της Εταιρίας, αποτελεί η ιδιοκτησία και η διαχείριση του Athena Royal Beach Hotel ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 208 δωματίων, στην Πάφο, περιλαμβανομένων τοκοφόρων δραστηριοτήτων.  Όραμα της εταιρείας, σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της, είναι η διατήρηση της θέσης του ξενοδοχείου ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία ενηλίκων κατηγορίας 4 αστέρων στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Mint bar: Εκλεπτυσμένες γεύσεις και επιλογές
Μιχάλης Σοφοκλέους: Στο Mercure City Hotel δημιουργούμε μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία
Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην Έκθεση ITB Berlin 2024
Leaders in Hospitality Awards: Ποιοι διακρίθηκαν
Αγκάλιασε τη νέα κανονικότητα και κέρδισε τις εντυπώσεις
45ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition: Τεράστια επιτυχία για ένα συνέδριο-ορόσημο
Lila Izakaya: Το νέο ασιατικό εστιατόριο που άνοιξε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού