Jamie’s Italian: Η Jamie Oliver ιταλική κουζίνα της Λευκωσίας

Από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο είναι αδιαμφισβήτητα η ιταλική κουζίνα, με εκατομμύρια λάτρεις να απολαμβάνουν τα ξεχωριστά ‘made in Italy’ πιάτα, τα οποία έχουν ως βάση τους τη μεσογειακή διατροφή.
 
Η Κύπρος σαφώς και δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, καθώς η ιταλική κουζίνα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες σε προτίμηση στον τόπο μας, γεγονός που αποδεικνύεται από τη ζήτηση που υπάρχει και κατ’ επέκταση την προτίμηση που επιδεικνύεται από τον κόσμο.
 
Καθόλου τυχαία η άφιξη από το 2016 στην Κύπρο του ιταλικού εστιατορίου Jamie’s Italian, το οποίο βρίσκεται στην Έγκωμη, δίπλα ακριβώς από το Caffè Nero.
 
Με ένα πολύ προσεγμένο μενού, που αποτελείται από αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και με ολόφρεσκες πρώτες ύλες, το Jamie’s Italian απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το καλό φαγητό, από πλευράς γεύσης και ποιότητας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιδιωκόμενο είναι ο συνδυασμός των κλασικών ιταλικών συνταγών με μοντέρνες γευστικές πινελιές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο και καινούργιες γευστικές εμπειρίες μέσα από πληθώρα επιλογών.
 
Ιδανικό για κάθε περίσταση
Σ’ ότι αφορά το εστιατόριο, πρόκειται για έναν casual χώρο επενδυμένο με ξύλο, στον οποίο ο πελάτης μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει το φαγητό του μαζί με την παρέα του σε κάθε περίσταση.
 
Ο χώρος σε συνδυασμό με τις επιλογές είναι ιδανικός και για όλη την οικογένεια, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων.
 
Επίσης, άνετα μπορούν να λάβουν χώρα από επαγγελματικά ραντεβού με τη συνοδεία των εύγεστων πιάτων του Jamie’s Italian, μέχρι και πάρτι γενεθλίων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  
 
Το μενού
Στις σπεσιαλιτέ του Jamie’s Italian, ο πελάτης μπορεί να βρει, από ζυμαρικά και πίτσες μέχρι θαλασσινά και κρεατικά, καθώς και σαλάτες, πιάτα που έχουν γνώμονα τη γεύση σε συνδυασμό με την ποιότητα. Πρόσφατα μάλιστα, έχει ξεκινήσει και η κατ’ οίκον διανομή.
 
Το Jamie’s Italian όπως και άλλα 20 παγκόσμια και διεθνή brands, ανήκει στον όμιλο PHC Franchised Restaurants Public Ltd., ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά βραβεία του τόπου μας, τα IN Business Awards, στην κατηγορία Τουρισμός / Ψυχαγωγία / Εστίαση.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Jamie’s Italian

Ανδρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη

2411, Λευκωσία

22028939

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ