Atlantica: Νέο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος σε Ελλάδα και Κύπρο, Atlantica Hotels & Resorts, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1 Νοεμβρίου 2019, έχει αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου Atlantica Amalthia Beach Hotel 4*, στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, το οποίο θα λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, μόνο για ενήλικους πελάτες. 

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel προέρχεται από την συνέργεια δύο ιστορικών εταιρειών: της Atlantica Hotels & Resorts και της Amalthia Beach Resort, ενός παραλιακού ξενοδοχείου με τριαντάχρονη επιτυχημένη πορεία. 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της τεχνικής εταιρείας Μελάκης & Συνεργάτες Μηχανικοί ΑΕ. 

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα διαθέτει 129 καλόγουστα σχεδιασμένα δωμάτια, 61 από τα οποία θα προστεθούν φέτος τον χειμώνα. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και σουίτες, με ιδιωτική βεράντα και θέα στην θάλασσα, στις πισίνες και στους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει στην έκταση του τέσσερεις διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό. Από άποψη εξυπηρετήσεων, το ξενοδοχείο προσφέρει τρεις εξωτερικές πισίνες, δύο Jacuzzi, γυμναστήριο και spa. 
 


H τεχνογνωσία και η εμπειρία του ομίλου έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, και συνεχίζει να προδιαγράφει τις αξίες που αντικατοπτρίζουν την ιστορία, τις υπηρεσίες και τις αξίες της εταιρείας. Η τελευταία προσθήκη δεν αποτελεί εξαίρεση στην μέχρι τώρα γνωστή ποιότητα υπηρεσιών του ομίλου. 

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 53 ξενοδοχειακών μονάδων. 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024