Powered by

Απίστευτο θέαμα και γεύσεις στο ρεσιτάλ γαστρονομίας του Μarbre

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ γαστρονομίας στο βραβευμένο με “Top Notch” Μarbre Fusion Grill, που βρίσκεται στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca.
 
Ο Executive Chef του Μarbre Άλεξ Τσιοτίνης, καλωσόρισε στην κουζίνα του τον Executive Chef του MA Θάνο Στασινό και παρουσίασαν μαζί ένα μενού 5 πιάτων με πινελιές Nikkei Style.
 
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο Executive Chef των εστιατορίων που στεγάζονται στο Radisson Blu Hotel Larnaca συναντήθηκαν στην Κύπρο μαγειρικά και εξέπληξαν με τις γεύσεις και το θέαμα που πρόσφεραν στην ανοιχτή κουζίνα του Μarbre. 
 
Όσοι παρευρέθηκαν πάντως έζησαν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
 
Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το γαστρονομικό γεγονός, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γαστρονομικά ρεσιτάλ.


 

Δειτε Επισης

Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort