OCEANMAN: «Θέλουμε να φέρουμε τον τελικό στην Κύπρο»

«Θέλουμε να φέρουμε τον τελικό στην Κύπρο», δήλωσε ο Ιδρυτής της OCEANMAN, Fermin Edigo Alonso, κατά την σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο St. Raphael Resort για τον αγώνα OCEANMAN CYPRUS που ξεκινά αυτό Σάββατο.

Ο Ισπανός εμπνευστής της διοργάνωσης, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσους έχουν στηρίξει την διοργάνωση, έκανε ιδιαίτερη μνεία για την τιμή που έχει η OCEANMAN να τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη. 

Τον Πρόεδρο εκπροσώπησε ο Σύμβουλος επί θέματα αθλητισμού , κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, οποίος κατά την ομιλία του τόνισε την σημασία τέτοιων αγώνων όπως του OCEANMAN CYPRUS:  

«Η ευαισθησία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στον τομέα του αθλητισμού είναι γνωστή καθώς υποστηρίζει τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Αυτό αποδείχθηκε και πάλι με την απόφασή του να δημιουργηθεί μια νέα εθνική στρατηγική για τον αθλητισμό. Έχοντας αυτό υπόψη, ο πρόεδρος αποφάσισε να θέσει τον αγώνα OCEANMAN CYPRUS κάτω από την αιγίδα του.»

Παρουσίαση με τα βασικά χαρακτηριστικά του αγώνα έκανε ο Διευθυντής Αγώνα, Αρμάνδος Λινάρδος, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των Appreciation Awards. 

Η OCENAMAN απένειμε ευχαριστήρια στον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη για τη τιμή να θέσει το OCEANMAN CYPRUS  υπό την αιγίδα του. Επίσης, στο Υφυπουργείου Τουρισμού για την χορηγία του και στήριξή του, στην  Διοργανώτρια αρχή, την κυπριακή εταιρία Αθλητικού Τουρισμού, Sports Traveler 76. Τίμησε επίσης τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πύργου Λεμεσού, Ανδρέα Σπύρου, που στάθηκε αρωγός στην οργάνωση του OCEANMAN CYPRUS, τον ΚΟΑ και την ΚΟΕ και το  St. Raphael Resort που αποτέλεσε έμπνευση για την πρώτη διοργάνωση OCEANMAN CYPRUS.

Η διοργανώτρια εταιρία Sports Traveler 76, έχει ως στόχο να αναπτύξει ένα σχέδιο βιωσιμότητας για κάθε αθλητική διοργάνωση με την οποία θα συνεργάζεται. Η διοργάνωση του OCEANMAN CYPRUS ξεκινά με τρεις πολύ σημαντικούς πυλώνες. Η κοινωνική ευθύνη, ο εθελοντισμός και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι το πρώτο και κύριο τρίπτυχο για την επιτυχία της διοργάνωσης OCEANMAN CYPRUS στην Κύπρο. 

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα θα λάβει το σύνολο των εσόδων του παιδικού αγώνα που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι. Το Πανεπιστήμιο Frederick, παρέχει τους εθελοντές  μέσα από τα νέα τμήματα Φυσικής Αγωγής που ξεκίνησαν στην Κύπρο. και η ΑΚΤΗ επισφραγίζει την ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον και την θάλασσα.

Την συνέντευξη τύπου παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Κωνσταντίνου.

Δειτε Επισης

Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Επιτροπή Τουρισμού: Διαπιστώνει μη τήρηση δεσμεύσεων και αδράνεια για Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες