Cremoso Gelato Artigianale: Η αυθεντική Ιταλική γεύση Gelato τώρα και στην Λεμεσό

Μετά απο το πρώτο της άνοιγμα  στην Κυπριακή αγορά στο Nicosia Mall πριν απο ένα χρόνο, η Cremoso Gelato Artigianale, επεκτείνεται με μεγάλη επιτυχία στο τέταρτο της κατάστημα στο My Mall Limassol στην Λεμεσό. 

Η εταιρεία κρατώντας την υπόσχεση της να ικανοποιήσει τους λάτρεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού, προχώρησε το Καλοκαίρι στο ανοιγμα 2 καινούργιων καταστημάτων, στην Λάρνακα στην περιοχή Φοινικούδων και στο Mall of Cyprus στην Λευκωσία ενω το καινούργιο της κατάστημα που πρόσφατα εχει ανοίξει στο My Mall Limassol, ήδη εχει κατακτήσει το κοινό και εχει αποκτήσει τους δικούς του θαυμαστές.
 
 
Η Cremoso Gelato Artigianale κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων με τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Maestro Vincenzo Greco ο οποίος με την εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο του gelato,κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικους εκλεκτούς πελάτες του κρεμώδες παγωτού.

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες των παγωτών που έρχονται κατευθείαν απο την Ιταλία. Οι πρώτες υλες αυτές ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις με συστατικά χωρίς γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Επίσης δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη,  τεχνητά χρώματα και αρώματα. Η Cremoso Gelato Artigianale διαθέτει και προϊόντα που παράγονται με υλικά VEGAN και βιολογικά συστατικά, χωρίς λακτόζη.
 


Οι Λαχταριστές Bubble Waffles ειναι ακόμη ενα μοναδικό προιον που έρχεται κατευθείαν απο την Αμερική,  όπου κατάφερε η εταιρεία να το παρουσιάσει απο τους πρώτους στην Κυπριακή αγορά και να αποκτήσει πιστούς θαυμαστές. Οι Bubble Waffles συνδιάζουν το λαχταριστό παγωτό του Cremoso και την επιλογή περα των 40 διαφορετικών γαρνιτούρων για ολα τα γουστα.


Η εταιρεία αναμένεται  την νέα  χρόνια να ανοίξει και δευτερο κατάστημα στην Λεμεσό για να καλύψει τις ανάγκες όλων των Cremosians που επίλεγουν τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Cremoso Gelato Artigianale οπως επίσης προσδοκά στην παρουσίαση νεων ποριόντων στην γκάμα της εταιρείας. 

Δειτε Επισης

Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Επιτροπή Τουρισμού: Διαπιστώνει μη τήρηση δεσμεύσεων και αδράνεια για Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες