Crash Test: Πόσο πάει το αεροπορικό για διακοπές Χριστουγέννων

Με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για χειμερινές διακοπές στους αγαπημένους τους προορισμούς. Με τις επιλογές των καταναλωτών που διαμένουν στην Κύπρο και επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να είναι κάπως διευρυμένες, με πέραν των 35 αεροπορικών εταιρειών να πραγματοποιούν πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ποικίλουν αναλόγως προορισμού.

Διαβάστε ακόμα: Limassol Greens: Επένδυση μαμούθ δίπλα από καζίνο θέρετρο

Ωστόσο, για τους περισσότερους Κύπριους δημοφιλέστερος εξακολουθεί να παραμένει η Ελλάδα, με τις αεροπορικές εταιρείες Aegean, Blue Air, Cyprus Airways και Olympic Air να πραγματοποιούν πτήσεις από Λάρνακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η Ryan Air πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάφος - Θεσσαλονίκη.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, όμως, στους αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων συγκαταλέγονται και περιοχές της βόρειας Ευρώπης όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη και Πράγα.
Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα το INBusinessNews πραγματοποίησε τη δική του μικρή έρευνα αγοράς για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων μέσα από το on-line σύστημα κράτησης εισιτηρίων skyscanner. Επιλέξαμε ως ημερομηνία αναχώρησης την 23η Δεκεμβρίου 2019 και ημερομηνία επιστροφής την 27η Δεκεμβρίου 2019. Για όσους προγραμματίσουν τις διακοπές τους από νωρίς έχουν και περισσότερες φθηνές επιλογές για αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμα: Οι 33 που έκαναν service τα οχήματα της Αστυνομίας (Λίστα)

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Η φθηνότερη επιλογή αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με Blue Air με τιμή τα €190. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με Cyprus Airways το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €230, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο με Olympic Air που πραγματοποιείται από την Aegean αρχίζει από €205.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η φθηνότερη επιλογή αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με Blue Air με τιμή τα €220. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με Cyprus Airways το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €243, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο με Olympic Air που πραγματοποιείται από την Aegean αρχίζει από €323.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ
Η φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με British Airways με τιμή τα €241 και προορισμό το αεροδρόμιο του Heathrow. Για το αεροδρόμιο του Gatwick το κόστος εισιτηρίου ανέρχεται στα €341 με EasyJet, ενώ για το αεροδρόμιο του Luton το κόστος εισιτηρίου ανέρχεται στα €302 με την Wizz Air.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
Η φθηνότερη επιλογή με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στα €380 από την αεροπορική εταιρεία Aeroflot με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα, ενώ η συντομότερη διαδρομή με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι πραγματοποιείται από την AirSerbia και τιμή εισιτηρίου τα €432.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ
Η φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με WizzAir και την τιμή εισιτηρίου να ανέρχεται στα €282, ενώ η δεύτερη φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση με Austrian Airlines και τιμή εισιτηρίου τα €352.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Η φθηνότερη επιλογή με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στα €320 από την αεροπορική εταιρεία Aeroflot με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα, ενώ η συντομότερη διαδρομή με απευθείας πτήση πραγματοποιείται από την Cyprus Airways και τιμή εισιτηρίου τα €543.

Δειτε Επισης

Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα