Hermes: Η τουριστική βιομηχανία θα ανταποκριθεί επιτυχώς στις προκλήσεις

Το 2019 είναι μια καθοριστική χρονιά για τον τουρισμό, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Κύπρο, καθώς η τουριστική βιομηχανία βιώνει όλο και πιο έντονα τις μεταβολές στον πολιτικό, οικονομικό, μεταφορικό, ενεργειακό και περιβαλλοντικό τομέα, τονίζει η Hermes Airports. 

«Οι πρόσφατες εξελίξεις, με τη χρεοκοπία ενός παγκόσμιου και ιστορικού τουριστικού ομίλου, όπως και η αναστολή λειτουργίας αεροπορικών εταιρειών το προηγούμενο διάστημα, δείχνουν πως η τουριστική βιομηχανία αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις και καλείται να προσαρμοστεί στις ανάγκες της νέας εποχής, προκειμένου να επιβιώσει και να έχει ένα ευοίωνο μέλλον», αναφέρει σε μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

«Παρά τις αντιξοότητες, ο τουριστικός κλάδος  στη χώρα μας παραμένει ένας πολύ δραστήριος και ζωντανός τομέας, που προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από το όραμα και τη συνεργασία ενός μεγάλου συνόλου ανθρώπων. Η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου στελεχώνεται από έμπειρο, αφοσιωμένο και προσοντούχο ανθρώπινο δυναμικό, και έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να ξεπεράσει τις σκοπέλους και να ηγηθεί της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, προς όφελος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου», προσθέτει ακόμα η διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων της Κύπρου.

Η Hermes Airports χαιρετίζει την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τονίζει ότι με κοινή προσπάθεια και πίστη ο τουριστικός κλάδος της Κύπρου θα συνεχίσει να αναπτύσσεται επιτυχώς, προς όφελος χιλιάδων εργαζομένων και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί το στυλοβάτη της κυπριακής οικονομίας.
 

Δειτε Επισης

Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα