Hermes: Προγραμματισμός για επαναπατρισμό επιβατών της Thomas Cook

Προγραμματίζονται πτήσεις για επαναπατρισμό επιβατών της Thomas Cook και η Hermes Airports με ανακοίνωση της αναφέρει ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν προγραμματιστεί δέκα πτήσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Προστίθεται ότι «την τρέχουσα εβδομάδα, υπήρχαν προγραμματισμένες 38 πτήσεις μετ’ επιστροφής με τις αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Thomas Cook, δηλαδή Thomas Cook UK, Thomas Cook Scandinavia, Condor. Από αυτές, οι 32 πτήσεις δηλαδή 24 από το αεροδρόμιο Λάρνακας και 8 από το αεροδρόμιο Πάφου ακυρώνονται, ενώ αναμένεται ενημέρωση για πέντε πτήσεις μετ’ επιστροφής, 4 με Scandinavia και 1 με Condor, που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Μία πτήση της Condor πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες το απόγευμα».
 
Προστίθεται ότι «όπως γνωστοποιήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας, όλοι οι κάτοικοι Βρετανίας που είχαν πτήση επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 6 Οκτωβρίου, θα ταξιδεύσουν με άλλες εταιρείες, χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν προγραμματιστεί 10 πτήσεις επαναπατρισμού προς το Ηνωμένο Βασίλειο».
 
Η πρώτη πτήση από την Πάφο προς το Μάντσεστερ «θα αναχωρήσει σήμερα στις έξι το απόγευμα με την εταιρεία Titan Airways. Σημειώνεται ότι η πτήση επρόκειτο να γίνει σήμερα τα ξημερώματα, αλλά επαναπρογραμματίστηκε για το απόγευμα. Από την Πάφο θα πραγματοποιηθούν σήμερα άλλες δύο πτήσεις επαναπατρισμού, προς East Midlands και Gatwick».
 
Αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί 6 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Gatwick, Manchester, Γλασκόβη, Birmingham, Μπέλφαστ και Μπρίστολ. Αύριο θα πραγματοποιηθεί επίσης μία πτήση από την Πάφο προς το Μάντσεστερ.
 
Στην ανακοίνωσή της η Hermes Airports αναφέρει ότι «είναι σημαντικό να τονιστεί ότι πλην της σημερινής πρώτης πτήσης επαναπατρισμού από Πάφο προς Μάντσεστερ, όλες οι υπόλοιπες πτήσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο γίνονται μέχρι στιγμής στη μέρα και ώρα που επρόκειτο να πετάξουν οι επιβάτες με την Thomas Cook UK. Οι εταιρείες που θα πραγματοποιήσουν τις πτήσεις επαναπατρισμού των επιβατών της Thomas Cook UK από Κύπρο είναι μέχρι στιγμής οι Hifly, Titan Airways, Miami Air International και Easy Jet».
 
Για την ώρα, σημειώνεται αναμένεται «ενημέρωση για τις τέσσερις πτήσεις της Thomas Cook Scandinavia που επρόκειτο να γίνουν στις 27 Σεπτεμβρίου από Λάρνακα, όπως και για την πτήση της Condor την ίδια μέρα προς Φρανκφούρτη».
 
Η Hermes Airports έχει αναρτήσει όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου και το πρόγραμμα των πτήσεων επαναπατρισμού των επηρεαζόμενων επιβατών στην ιστοσελίδα της, www.hermesairports.com, η οποία ανανεώνεται αμέσως με κάθε νέα πληροφόρηση σχετικά με προγραμματισμό των πτήσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030
Κώστας Κουμής: Ο βασικός στόχος της κυβέρνησης για τον τουρισμό-Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας