Powered by

Amathus Public: Eπενδύσεις σε 10 εταιρείες τεσσάρων χωρών

Επενδύσεις σε 10 εταιρείες με έδρα την Κύπρο, την Ελλάδα, την Μάλτα και το Λουξεμβούργο, έχει η Amathus Public, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ενδιάμεση οικονομική της έκθεση στο ΧΑΚ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ελέγχει το 50% τεσσάρων εταιρειών της Amathus Hellas Touristiki A.E. που είναι τουριστικός πράκτορας στην Ελλάδα, της Amathus Aegeas Ltd με έδρα την Κύπρο που κάνει πρακτόρευση ναυτιλιακών γραμμών, εκτελωνίσεις και διακινήσεις φορτίων διεθνώς, της Two Serve Management Ltd η οποία ασχολείται με την πώληση και εξυπηρέτηση αεροπορικών φορτίων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και της Orange Travel Limited που έχει ως κύρια δραστηριότητα την πώληση οργανωμένων εκδρομών εξωτερικού και κρουαζιέρων.

Από εκεί και πέρα ελέγχει το 49% της ANV Cargo Ltd (πρώην Let’s Go Tours που ασχολείται με την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων, το 48% της Olympic Lagoon Resort ιδιοκτήτριας εταιρείας ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου 276 δωματίων στην Πάφο, και το 40,53% της δημόσιας εταιρείας Claridge που ασχολείται με την πώληση ιδιόκτητων οικιστικών μονάδων.

Ελέγχει επίσης το 37,33% της Leisure Holdings με έδρα το Λουξεμβούργο η οποία μετά την πώληση του Amathus Beach στην Ρόδο δεν έχει δραστηριότητες, το 33,33% της APG Μalta Ltd η οποία προβαίνει στην πώληση αεροπορικών εισιτηρίων και το 30% της Hortitsa Trading Ltd Ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Amavi στην Πάφο.
 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική