LuvCyprus.com: Ο νέος ιστότοπος για την προώθηση και εξερεύνηση της Κύπρου

Στις 3 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο λανσάρισμα του δυναμικού ιστότοπου LuvCyprus.com με τη διοργάνωση ενός καλοκαιρινού πάρτι, στο Columbia Beach στη Λεμεσό, 15:00 – 20:00.  Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να γιορτάσετε μαζί μας το γεγονός αυτό και να χορέψουμε παρέα στους ρυθμούς των Resident DJ’s.  Συνιστάται προ κράτηση για όσους από εσάς επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο πάρτι.  
 
Το LuvCyrpus.com είναι ένας νέος δυναμικός ιστότοπος που στοχεύει στην  προώθηση της Κύπρου στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και περαιτέρω γνωστοποίηση των απαράμιλλων ομορφιών του νησιού μας στους κατοίκους αλλά και όσους ψάχνουν πληροφορίες για την Κύπρο. 
 
Το όραμα του LuvCyprus.com είναι η ταυτοποίηση της Κύπρου ως τον απόλυτο τουριστικό και επενδυτικό προορισμό της Ευρώπης καθώς επίσης και ως ο απόλυτος οδηγός για το νησί.
 
Ο επισκέπτης, μέσα από την πλοήγησή του στην ιστοσελίδα, μπορεί να αποκτήσει χρηστικές πληροφορίες για εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους αναψυχής, ιστορικά αξιοθέατα, διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας, θαλάσσια σπορ, θεματικά πάρκα, ζωολογικούς κήπους, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες που προσφέρει η Κύπρος. 
 
Επίσης, o ιστότοπος περιλαμβάνει ειδικές ενότητες με επενδυτικές συμβουλές, ειδησεογραφική αρθρογραφία, προτάσεις για το τι μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει στην Κύπρο, αναφορά σε επερχόμενες εκδηλώσεις καθώς και ειδικές αναρτήσεις με δρώμενα, παραδόσεις, παραδοσιακές συνταγές, συμβουλές υγείας και άσκησης, καθώς και αναφορές στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.
Το LuvCyprus.com έχει ως κύριο στόχο να περιγράψει παραστατικά και να μεταφέρει στον επισκέπτη τον παλμό της Κύπρου, να παρουσιάσει τις συνήθειες, την κουλτούρα και γνωστή φιλοξενία των Κυπρίων, να παρέχει πληροφορίες για τους τομείς της οικονομίας και να παρουσιάσει τις φυσικές ομορφιές του νησιού.         
 
 
 

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy