Λεωφορεία Ηop-on-Ηop-off στην Πάφο

Δελτίο τύπου  23/07/2019 18:00
Λεωφορεία  Ηop-on-Ηop-off στην Πάφο

Λεωφορεία Ηop-on-Ηop-off στην Πάφο

Δελτίο τύπου  23/07/2019 18:00
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου καλωσορίζει την νέα υπηρεσία περιηγήσεων με λεωφορεία  Ηop-on-Ηop-off.

RELATED ARTICLES

 
H παγκοσμίου φήμης εταιρία City Sightseeing  δραστηριοποιείται από αυτό τον μήνα επίσημα πλέον και στην Πάφο προσθέτοντας ακόμη  μια εμπειρία στην ήδη ευρεία γκάμα εμπειριών που προσφέρει η περιοχή.
 
Όπως διαφαίνεται και από τα διαφημιστικά της υπηρεσίας αυτής,  το Ηop on Hop off  περιοδεύει-κυκλικά στα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης και ευρύτερης περιοχής ενώ μέσα από το   ατομικό σύστημα ξενάγησης που διεξάγεται σε 10 διαφορετικές γλώσσες, οι εκδρομείς ενημερώνονται τόσο  για την ιστορία όσο και τον πολιτισμό της περιοχής.  Επιπρόσθετα η τακτική Ηop on, Hop off  δίδει την δυνατότητα στον επιβάτη  με ένα ημερήσιο εισιτήριο να  επιβιβαστεί και να αποβιβαστεί όσες φορές επιθυμεί δίνοντας του την ευκαιρία για περαιτέρω εξερεύνηση του προορισμού. 
 
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή υπηρεσία και ευελπιστούμε ότι όχι μόνο θα έχει μια επιτυχημένη πορεία αλλά  θα καταφέρει στο εγγύς μέλλον να επεκταθεί και να καλύψει και άλλες περιοχές της επαρχίας.
 
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας