Νέο γραφείο για την Kapnos Airport Shuttle

InBusinessNews   23/07/2019 07:38
Νέο γραφείο για την Kapnos Airport Shuttle

Νέο γραφείο για την Kapnos Airport Shuttle

InBusinessNews   23/07/2019 07:38
Νέο γραφείο στο κέντρο της Λευκωσίας άνοιξε πρόσφατα η Kapnos Airport Shuttle, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα άμεσης και εύκολης πληροφόρησης για τις δυνατότητες πρόσβασης από το κέντρο της Λευκωσίας προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και το αντίστροφο. 

RELATED ARTICLES

 
Το γραφείο, που εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται στην Πλατεία Σολωμού, η οποία αποτελεί αφετηρία πολλών λεωφορείων που διενεργούν δρομολόγια στη Λευκωσία αλλά και προς άλλες πόλεις.
 
 
 
Βασικό συστατικό της εταιρείας η καινοτομία
 
Η λειτουργία του νέου υποστατικού εντάσσεται στη στρατηγική της Kapnos Airport Shuttle για διαρκή αναβάθμιση και βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της. Όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια των εγκαινίων, η καινοτομία αποτελεί βασικό συστατικό της ταυτότητας της Kapnos Airport Shuttle, η οποία προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα check-in και εκτύπωσης boarding pass από τους χώρους επιβίβασης στα λεωφορεία, χωρίς επιπλέον χρέωση και κυρίως χωρίς καθυστέρηση στην αναχώρησή τους για το αεροδρόμιο. Επίσης παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλα τα υποστατικά της και σε αρκετά από τα λεωφορεία της.
 
Διαβάστε ακόμα: Το Paul κάνει delivery
 
Στόλος 150 λεωφορείων
 
Η Kapnos Airport Shuttle, η οποία ιδρύθηκε το 2008, επεκτείνεται και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία μεταφορών της Κύπρου, με στόλο 150 λεωφορείων- ο μέσος όρος ηλικίας των οχημάτων δεν ξεπερνά τα τρία χρόνια. Επιπλέον σε μια προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου της, έχει εντάξει σε αυτόν 20 καινούρια λεωφορεία Euro6 φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και λεωφορεία προσβάσιμα σε ΑμεΑ.
 
 
Η εταιρεία, πέραν από την υπηρεσία Shuttle και τα 90 δρομολόγια που εκτελεί καθημερινά, διακινεί καθημερινά πέραν των 2500 μαθητών σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, εθνοφρουρούς σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας και πέραν των 100,000 τουριστών σε όλη την Κύπρο, σε συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας