Celestyal Cruises: Εν πλω

Η Celestyal Cruises, μέλος του Louis Group, κατέχει το 70% του homeporting στην Ελλάδα κι έχει τοποθετηθεί στρατηγικά ως ο ειδικός στις κρουαζιέρες τεσσάρων, πέντε και οκτώ διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά. Ταξιδέψαμε μαζί της και ζήσαμε την celestyal all inclusive εμπειρία διακοπών σ’ ένα γεμάτο από εικόνες τριήμερο. 

H Celestyal Cruises έχει ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα, με λιμάνια επιβίβασης και αποβίβασης, κατά κύριο λόγο, στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, τα οποία προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. 

Διαβάστε ακόμα: Περισσότεροι από 60 ξένοι επενδυτές στο Προεδρικό σήμερα


Η εταιρεία φροντίζει να προσθέτει νέους προορισμούς στα δρομολόγιά της, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Το 2018, μάλιστα, πέτυχε αναδιάρθρωση του εμπορικού της δικτύου, πετυχαίνοντας 8% αύξηση των επιβατών της από όλο τον κόσμο, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε 112.000. Ενδεικτικά καταγράφηκε μεγάλη προσέλευση από Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία. 

Νέες κρουαζιέρες
Κατά την περσινή χρονιά, η εταιρεία βασιζόμενη στις προτιμήσεις των επιβατών της, εισήγαγε την 7 διανυκτερεύσεων κρουαζιέρα που ισχύει και φέτος, το “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, η οποία περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε Μύκονο και Σαντορίνη, αλλά και ολοήμερη παραμονή στο νησί της Μήλου. Φέτος, επέκτεινε χρονικά τα τουριστικά της πακέτα με νέα δρομολόγια Πρόκειται για το “Εκλεκτό Αιγαίο - 7 νύκτες”, μια κρουαζιέρα η οποία θα ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά και θα προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε (Δαρδανέλια), τον Βόλο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, με έξι δρομολόγια που θα αρχίσουν στις 21 Οκτωβρίου του 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 25 του επόμενου μήνα. Δεύτερη νέα προσθήκη είναι η κρουαζιέρα “3 Ήπειροι - 7 νύκτες”, µε αφετηρία την Λεμεσό. Το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στη Ρόδο (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πειραιάς (Ελλάδα), Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), το Ασντόντ (Ισραήλ), με 4 δρομολόγια που θα ξεκινήσουν στις 6 Δεκεμβρίου 2019 και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 3 Ιανουαρίου του 2020.
 

 

Ξεχωριστές διακοπές 
Μέσα από τις κρουαζιέρες της Celestyal, oι επιβάτες απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών. Έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έως και πέντε προορισμούς μέσα σε επτά ημέρες, οι οποίοι περιλαμβάνουν δημοφιλή ελληνικά νησιά και επισκέψεις σε άλλες αξιόλογες περιοχές και σημεία. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, τουλάχιστον 2 εκδρομές σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου, διασκέδαση εν πλω, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα.

Βραβεία και διακρίσεις
Tη χρονιά που μας πέρασε, η Celestyal Cruises κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες Αξία και Εκδρομές και τη δεύτερη σε Εξυπηρέτηση και Ψυχαγωγία. Ακόμα, το 2017 έλαβε το βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards που συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: Αξία, Ψυχαγωγία, Επιβίβαση και Εκδρομές.

Διαβάστε ακόμα: JCCsmart Checkout: Η υπηρεσία για γρήγορες πληρωμές

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
Ζήσαμε την εμπειρία 

H Celestyal Cruises μας προσκάλεσε να λάβουμε μέρος στην κρουαζιέρα Εικόνες του Αιγαίου για ένα long weekend, μαζί με μια ομάδα από δημοσιογράφους, travel bloggers και influencers Ξεκινήσαμε Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά και μέχρι να πιούμε το καφεδάκι μας στο πλοίο βρεθήκαμε, λίγες ώρες μετά, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου περιπλανηθήκαμε στα γραφικά σοκάκια της κι’ απολαύσαμε το κοκτέιλ μας στην Μικρή Βενετιά. Πριν από την επιβίβαση στο πλοίο δειπνήσαμε στο εστιατόριο La Roca και το επόμενο πρωί βρεθήκαμε στην Έφεσο για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ένα από τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και κάναμε βόλτα στην αγορά του Κουσάντασι. Στη συνέχεια γευματίσαμε σε ένα από τα εστιατόρια του πλοίου, ενώ παράλληλα βάζαμε πλώρη για το σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο και το μοναστήρι του Άγιου Ιωάννη. Επόμενος σταθμός το Ηράκλειο για βόλτα και καφέ στο κέντρο και τελευταίο μας λιμάνι το ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων, η Σαντορίνη, όπου πριν βρεθούμε στην Οία, για να δούμε το φημισμένο ηλιοβασίλεμα, επισκεφθήκαμε το οινοποιείο Βενετσάνος για γευσιγνωσία ντόπιων κρασιών. Δευτέρα επιστρέψαμε στον Πειραιά και λίγο πριν πάρουμε το αεροπλάνο για την Κύπρο περάσαμε μερικές ώρες στην Αθήνα.

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε 112.000 επιβάτες το 2018, καταγράφοντας αύξηση 8% σε σύγκριση με το 2017 κι επιτυγχάνοντας μεγάλη προσέλευση από Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία

Η Celestyal Cruises απέσπασε το 2018 τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες Αξία και Εκδρομές και τη δεύτερη σε Εξυπηρέτηση και Ψυχαγωγία

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο