ΠΑΝΓΑΙΑ-Invel: Έλαβαν το δάνειο και προχωρούν με εξαγορά Hilton Cyprus

  18/04/2019 17:26
ΠΑΝΓΑΙΑ-Invel: Έλαβαν το δάνειο και προχωρούν με εξαγορά Hilton Cyprus

ΠΑΝΓΑΙΑ-Invel: Έλαβαν το δάνειο και προχωρούν με εξαγορά Hilton Cyprus

  18/04/2019 17:26

Την έγκριση της χρηματοδότησης που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει τη συναλλαγή απόκτησης του Hilton Cyprus πέτυχε η Εθνική Πανγαία και η Invel Real Estate.

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωση για την έγκριση του δανείου θα υπάρξει από την Πανγαία πιθανόν την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Το δάνειο εξασφαλίστηκε από την Τράπεζα Κύπρου.

Με αυτή τη χρηματοδότηση αναμένεται να ολοκληρωθεί και η συναλλαγή απόκτησης του 96,82% των μετοχών της εταιρείας The Cyprus Tourism Development Public Company Limited (CTDC), ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, του μοναδικού ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Λευκωσία, έναντι συνολικού τιμήματος €54,9 εκατ.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της Cyprus Tourism Development Public Company Limited από την Invel Real Estate Management Limited, μέσω της Vibrana Holdings Limited.

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ (η Πανγαία) και η Invel Real Estate (Invel) ανακοίνωσαν στις 27 Φεβρουαρίου ότι η Vibrana Holdings Ltd, στην οποία η Πανγαία κατέχει ποσοστό 90% και ο Όμιλος της Invel ποσοστό 10%, προέβη στην υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του 96,82% των μετοχών της εταιρείας The Cyprus Tourism Development Public Company Limited (CTDC) έναντι συνολικού τιμήματος €54,9 εκατ.

Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας